Som-Yalgré Abdel Ouedraogo

GIS Consultant

Hallo, ik ben Som-Yalgré Abdel Ouedraogo en ik ben in oktober 2021 bij Tensing begonnen als GIS-consultant.

Carrière 
Na een eerste cyclus wiskunde en informatica, heb ik Geo-informatie en GIS gestudeerd met een sterke oriëntatie voor de ontwikkeling van GIS-toepassingen.

Tijdens mijn professionele loopbaan heb ik ofwel de rol van GIS-ontwikkelaar, ofwel die van GIS-consultant gehad, of beide tegelijk. De afgelopen jaren waren voor mij vooral een kans om innovatieve GIS-toepassingen uit te dagen en te ontwerpen."

Vrije tijd
Ik woon in Parijs en ik loop regelmatig hard om gezond te blijven. Ik heb ook een passie voor het kweken van tropische planten in mijn appartement.

Waarom Tensing?
Ik heb Tensing leren kennen via Avineon en wat me het meest aantrok was hun positionering van uitmuntendheid op het gebied van GIS-technologieën en in het bijzonder op het gebied van het ESRI-ecosysteem.

Daarnaast begreep ik door mijn gesprekken dat Tensing een organisatie is met een bedrijfscultuur die zeer geschikt is om een professionele carrière op te bouwen.

 

Alleen gaan we sneller, samen komen we verder. (Afrikaans gezegde)

Som-Yalgré-Abdel-Ouedraogo

Som-Yalgré Abdel Ouedraogo

aouedraogo@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy