Abdirahman Arraye

GIS Consultant

Ik ben Abdirahman Arraye en begin april 2018 ben ik als junior GIS-consultant deel van het Tensing Team. Voordat ik bij Tensing ging werken, studeerde ik Geodesie en Geo-informatie aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie werkte ik aan verschillende projecten bij verschillende bedrijven. Tijdens deze projecten heb ik ervaring opgedaan in het GIS-gebied. Ik heb stagegelopen bij bedrijven zoals: Arcadis, Spotzi en de haven van Rotterdam. Mijn interesses liggen op het gebied van het analyseren van geografische gegevens en het bestuderen van machine learning technieken.

Mijn afstudeeronderzoek deed ik bij de haven van Rotterdam. Mijn onderzoek ging over hoe de haven van Rotterdam ruimtelijke gegevens met haar stakeholders kan uitwisselen. Hier leerde ik veel over data beheer uit verschillende data bronnen.

Ik ben geïnteresseerd in Tensing omdat ik hier de kans krijg om aan verschillende projecten te werken. Hierdoor doe ik ervaring op bij verschillende bedrijven. Daarnaast biedt Tensing een verscheidenheid aan cursussen die mijn expertise verbeteren. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig naar de sportschool en ik voetbal graag met vrienden. Ook houd ik ervan om films en series te kijken.

Mijn interesses liggen op het gebied van het analyseren van geografische gegevens en het bestuderen van machine learning technieken.

Abdirahmah Arraye-1

Abdirahman Arraye

AArraye@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2021 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy