Arjan Bout

Business Director

In squash zit alles; strijd, tactiek, techniek, doorzettingsvermogen, beïnvloeding. Het is voor mij inspanning én ontspanning tegelijk. Uiteindelijk gaat het er om de wedstrijd te winnen en meer punten te scoren dan de tegenstander. Het is altijd weer een goed moment, als een vriend met wie ik wekelijks squash mij feliciteert met de overwinning. Het gaat mij echter niet alleen om het winnen. Het wegspelen van mijn squashmaatje door het spelen van een goede lob of een passende dropshot geeft zeker zo veel voldoening.

Een relatie voor je winnen

De elementen die het squash zo leuk maken ervaar ik ook in mijn werk; het competitieve element, doorzettingsvermogen, strategie en beter worden. Als Manager gaat het er uiteindelijk om een relatie voor je te winnen. In een kennisorganisatie als Tensing GIS Consulting is die relatie niet alleen een klant, die dienstverlening afneemt. Of partners als Esri en Safe Software, met wie wij zeer succesvol samenwerken. Het gaat er ook om een kennisprofessional voor je te winnen, die voor onze klant zijn of haar expertise wil inzetten. Het winnen van orders, door de klant en de kennisprofessional bij elkaar te brengen, is de kroon op het werk. Daar gaat in essentie een mooi proces aan vooraf, waarin vertrouwen, samenwerking en kennisdeling voor mij centrale waarden zijn.

Een team van kennisprofessionals bouwen

Mijn passie, kennis en vaardigheden van collega’s te verbinden aan behoefte van klanten heb ik ontwikkeld toen ik bij mijn vorige werkgever in aanraking kwam met het vakgebied HRM. In eerste instantie heb ik in de rol van Manager HR een periode vanuit de interne organisatie gefaciliteerd in de ontwikkeling en coaching van kennisprofessionals. Later ben ik deze rol op een meer commerciële wijze aan invullen, in de rol van Solution Sales Detachering.

Tensing GIS Consulting geeft mij de ruimte, om vanuit mijn rol mee te bouwen aan een kwalitatief hoogwaardig team van GEO-ICT dienstverleners. Kennisprofessionals, die allen een passie hebben voor GEO-ICT. Met de kennis en ervaring van deze collega’s kan Tensing GIS Consulting echt waarde toevoegen voor onze klanten. Immers, op basis van de GIS-oplossingen die zij ontwerpen en implementeren, kunnen onze klanten onderbouwd door ruimtelijke informatie onderbouwd betere beslissingen nemen. Er is echt sprake van een win-win als onze kennisprofessionals bij het ontwerpen en implementeren van de GIS-oplossingen uitgedaagd worden en zichzelf kunnen ontwikkelen en ontplooien.

Tensing geeft mij de ruimte, om vanuit mijn rol mee te bouwen aan een kwalitatief hoogwaardig team.

Arjan Bout

Arjan Bout

ABout@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy