Caroline van Gucht

FME Technology Specialist

Mijn naam is Caroline Van Gucht en ik werk sinds begin 2022 bij Tensing (in België) als FME Technology Specialist. 

Carrière 
Ik ben in 2005 afgestudeerd als bio-ingenieur in het land- en bosbeheer aan de Universiteit van Gent. Tijdens mijn opleiding maakt ik voor het eerst kennis met GIS. Ondanks mijn sterke interesse duurde het nog een tijdje voor ik me hier professioneel echt in ging verdiepen. Als GIS Consultant werkte ik in het verleden al een aantal jaren met Esri en FME software, en dit bij verschillende nutsbedrijven. Ik heb ook verschillende jaren in de rioleringssector gewerkt, waar ik verantwoordelijk was voor het opmaken van riooldatabanken en -modellen.

Vrije tijd
Ik woon samen met mijn man, zoon en dochter in Puurs-Sint-Amands (ergens tussen Brussel en Antwerpen). In mijn vrije tijd houd ik ervan om buiten te zijn. Ik ga graag wandelen of lopen in de natuur en probeer ook een moestuintje in leven te houden. Daarnaast ga ik geregeld klimmen. Voor we kinderen hadden was dat tijdens het weekend of op vakantie wel eens op de rotsen, nu beperkt het zich eerder tot een avondje in de klimzaal. Boulder- en kampeerweekends in het bos van Fontainebleau (nabij Parijs) met vrienden en de kinderen blijven wel een vaste waarde. 

Waarom Tensing?
Wat me enorm aanspreekt bij Tensing zijn de ruime mogelijkheden die het bedrijf aanbiedt op vlak van groei en ontwikkeling. Opdrachten worden (in de mate van het mogelijke uiteraard) toegekend op basis van je eigen interesses. Bij vragen kan je rekenen op een collegiaal team met een uitgebreide expertise. Stel niet uit tot morgen wat je vandaag nog kan doen.

Caroline-van-Gucht

Caroline van Gucht

cvangucht@tensing.com