Chantal Juursema

Employee Experience Manager

Chantal Juursema is sinds mei 2021 werkzaam bij Tensing en is Employee Experience Manager bij Tensing.

Voor Tensing...
Chantal is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit met een Bachelor in International Business Administration en een Master in Human Resource Management. Daarna is ze haar carrière in HR gaan opbouwen en vanaf 2015 werkte ze als zelfstandig interim HR Consultant. In mei 2021 trad ze op interim-basis in dienst bij Tensing en een half jaar later besloot ze te blijven.

Over werken en Yoda...
Chantal wordt graag uitgedaagd en krijgt energie van haar werk. Ze werkt graag pragmatisch en neemt de tijd om te observeren, te luisteren, te analyseren en zaken te structureren. Op die manier wordt een probleem of uitdaging ontward en veel eenvoudiger en duidelijker, waardoor het veel makkelijker wordt om daarna naar een mooi eindresultaat toe te werken.

Als je Chantal zou vragen door wie ze geïnspireerd is, zou ze je verrassend genoeg kunnen vertellen: "Yoda! De combinatie van zijn nederige wijsheid en doorzettingsvermogen is sterk. Hij is moedig, houdt vast aan zijn idealen en is er altijd voor anderen om hen te steunen en te helpen zich verder te ontwikkelen."

Over niet werken en golven...
Chantal woont in Capelle aan den IJssel (onder de rook van Rotterdam) samen met haar man, dochter en zoon. Ze houdt van het buitenleven, bijvoorbeeld om te wandelen met haar gezin of om een rondje hard te lopen, te golfen of te fotograferen. Op of in het water zijn is haar favoriete plek om buiten te zijn: relaxen, zwemmen, surfen, zeilen, noem maar op!

Zelfs haar levensfilosofie is beïnvloed door haar liefde voor het water: "Probeer de vorm van de golven niet te veranderen, duik erin of berijd ze op de beste manier die je kunt!"

Probeer de vorm van de golven niet te veranderen, duik erin of berijd ze op de beste manier die je kunt!

Chantal Juursema

Chantal Juursema

CJuursema@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy