Chantal Juursema

Talent Specialist

Ik ben Chantal Juursema en sinds kort werkzaam bij Tensing als interim HR Talent Specialist. Ik vervang Milou terwijl zij geniet van haar zwangerschapsverlof.

Carriére 
Ik ben afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in International Business Administration met een Master in Human Resource Management. Daarna ben ik mijn carrière gestart in HR en in 2015 heb ik besloten om mijn carrière voort te zetten als interim HR Consultant. Sindsdien heb ik diverse interessante HR opdrachten gedaan bij bedrijven als Thyssenkrupp, NGTI, Den Hartogh, Feenstra en Hilti.

Vrije tijd
Ik woon in Capelle aan den IJssel (dichtbij Rotterdam) samen met mijn man, dochter (5) en zoon (3). Ik hou van het buitenleven en probeer daarom in mijn vrije tijd zoveel mogelijk naar buiten te gaan. Samen met mijn gezin rommelen in de tuin of een wandeling maken. Of alleen om te gaan hardlopen, golfen of fotograferen.

Waarom Tensing?
Bij Tensing beginnen sprak me erg aan omdat het zo'n modern en dynamisch bedrijf is dat goed voor zijn werknemers zorgt. Daar wil ik zeker deel van uitmaken!

Mijn persoonlijke quote? Dat is een moeilijke... Ik hou ervan om goede citaten te verzamelen. Deze is een van mijn favorieten: What if I fall? Oh, but my darling, what if you fly? (by Erin Hansen)

Chantal Juursema

Chantal Juursema

CJuursema@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2021 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy