Corné Brünink

Entrepreneurial Consultant

Ik ben Corné (1992), geboren in Dedemsvaart en nu al enige tijd woonachtig in Utrecht. Sinds april 2017 ben ik bij Tensing werkzaam als GIS Consultant.

Studieachtergrond

Tijdens mijn studie Sociale Geografie & Planologie in Utrecht ontdekte ik mijn voorliefde voor GIS. Hier heb ik me vervolgens verder in gespecialiseerd tijdens de master Geografische Informatie Management en Applicaties (GIMA). Met GIS is het mogelijk om verbinding te zoeken tussen allerlei soorten informatie, dit verbinden doe ik ook graag verder buiten GIS. Zo heb ik onder andere met studiegenoten NODE opgericht, de eerste studievereniging van GIMA.

Daarnaast heb ik ervaring met projectmatig werk, zo heb ik tijdens mijn studietijd bij een ruimtelijk adviesbureau gewerkt waar ik als GIS projectmedewerker mijn kennis inzette bij projecten over infrastructuur en leefomgeving. Tijdens mijn master heb ik stage gelopen bij het Ministerie van Infrastructuur & Milieu waar ik me bezig hield met vernieuwende technieken zoals 3D visualisaties.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik actief bij de studentenrugby in Utrecht, een sport waar ik veel energie uit haal. Het mooie eraan is dat rugby een teamsport is waarbij iedere speler net zo belangrijk is voor een goed teamresultaat. Alleen door goed samen te werken is het mogelijk om te winnen. Naast rugby houd ik er ook van om te reizen en dan voornamelijk om te hiken in de natuur.

Esri Certified Professional

Met GIS is het mogelijk om verbinding te zoeken tussen allerlei soorten informatie.

Corne Brunink

Corné Brünink

CBrunink@tensing.com