Dirk van Gestel

GIS Consultant

Mijn naam is Dirk van Gestel geboren in 1992 te Tilburg. Sinds september 2017 ben ik actief bij Tensing en zal ik voornamelijk acteren binnen het domein Openbare Orde en Veiligheid.

Klein jochie

Mijn kennis in het GIS-domein begon toen ik nog een klein jochie was en erg geïnteresseerd was, en nog steeds ben, in het lezen van kaarten. Atlassen werden versleten en gebruikt om de situaties in bepaalde regio’s te begrijpen. Voor mij dus eigenlijk mijn eerste echte studieboek wat resulteerde in een voorliefde voor topologie en geologie.

Eerste kennismaking

Door deze voorliefde kwam ik terecht bij de startende opleiding Geo Media & Design op de HAS Hogeschool. Waar ik in de zomer van 2017 heb mogen afstuderen. Tijdens de studie maakte ik voor het eerst kennis met een geografisch informatiesysteem (GIS) en de mogelijkheden hiervan. Een eerste date volgende en ben nu nog steeds gelukkig verbonden aan dit systeem. Het kunnen creëren van hetzelfde kaartmateriaal wat in menig atlas gebruikt wordt was voor mij natuurlijk een jongensdroom dat uitkwam.

Tensing

Nu, vijf jaar later, heeft het mij gebracht tot mijn eerste baan, hier bij Tensing. Waar ik met gemotiveerde en voornamelijk gepassioneerde mensen samen mag werken. Tensing biedt mij daarnaast de mogelijkheden aan om als Young Professional verder te ontwikkelen in het vakgebied. Via een dynamische werkomgeving hoop ik mijn kennis te verbreden en mijzelf verder te ontplooien tot GIS-professional.

Hobby

In mijn vrije tijd speel ik graag een potje voetbal op de vroege zondagochtend. Niet meer op het hoge niveau waar ik vroeger in acteerde, maar in een vriendenelftal. Ik ben namelijk van mening dat wanneer je met passie en plezier je beroep of hobby uitvoert dat je jezelf en het team altijd zult blijven ontwikkelen. Deze lijn hoop ik bij Tensing door te kunnen zetten.

Tensing biedt mij de mogelijkheden aan om als Young Professional verder te ontwikkelen in het vakgebied.

Dirk van Gestel

Dirk van Gestel

DvanGestel@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2021 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy