Dominique Andriessen

GIS Consultant

Ik ben Dominique Andriessen geboren in 1991. Sinds december 2016 ben ik werkzaam bij Tensing als GIS consultant.

Studie

In 2010 ben ik begonnen met de opleiding Geodesie en Geo-informatica aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de studie ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met geografische informatiesystemen (GIS). Ik zag de verschillende mogelijkheden van GIS en tijdens mijn stages de toegevoegde waarde hiervan. Daarom heb ik ervoor gekozen om mijzelf op dit gebied verder te ontwikkelen.

Vrije tijd

Ik hou ervan om sportief bezig te zijn. Vaak ben ik in de avond uren en in het weekend te vinden in de sportschool. Daarnaast hou ik van lekker eten en drinken in combinatie met vrienden en familie. Verder besteed ik mijn tijd aan reizen, series en films kijken.

Tensing

Tijdens mijn stage ben ik in aanraking gekomen met Tensing. Tensing is een bedrijf met veel expertise op het gebied van GIS en ETL. Na het afronden van mijn studie was ik opzoek naar een uitdagende baan waar ik mijn GIS kwaliteiten verder kon ontwikkelen en Tensing bood mij die kans. 

Esri Certified Professional

Na het afronden van mijn studie was ik opzoek naar een uitdagende baan waar ik mijn GIS kwaliteiten verder kon ontwikkelen.

Dominique Andriessen

Dominique Andriessen

DAndriessen@tensing.com
Kennishub

Ontdek alle insights in onze Kennishub.

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2021 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy