Dominique Goes

Business Development Manager

Mijn naam is Dominique Goes en ik werk sinds oktober 2017 als Business Development Manager bij Tensing.

Werk

Mijn werkzame leven is begonnen in 1995 bij Panalpina expediteurs. Al snel kwam ik er achter dat het begrip ‘de klant’ mij enorm interesseert. Het is daarom niet zo gek dat ik vrij snel in een rol als accountmanager terecht ben gekomen. Ik heb in verschillende branches deze rol bekleedt. Onder andere in Document Management / Printing en Telecom / ICT. Te doorgronden hoe ‘mijn’ klant in elkaar steekt, wat belangrijk voor de organisatie maar ook voor mijn contactpersonen is en welke bedrijfsdoelstellingen behaald moeten worden zie ik als dé basis om mijn advies te leveren.

Tensing

Digitale transformatie en innovaties waren voor mij de aanleiding om te starten bij Tensing. In de afgelopen jaren ben ik bij mijn vorige werkgever (KPN) steeds vaker en intensiever in aanraking gekomen met innovaties zoals Internet of Things. Tensing onderscheidt zich door de kennis van het omzetten van data die ontstaat naar begrijpelijke informatie die werkprocessen doet veranderen.

Vrije tijd

Naast mijn werk doe ik graag leuke dingen met mijn gezin. Samen met mijn vrouw Inge en onze kinderen Jesse en Yara besteden wij veel tijd op en naast hockey- en voetbalvelden. Ik speel zelf als keeper bij mijn club Roda’23 in Amstelveen. Ook mijn zoon heeft ervoor gekozen deze positie in het voetbalspel in te vullen. Erg veel energie krijg ik ook van mijn rol als trainer. Het ontwikkelen van talentvolle spelers zie ik als een dankbare taak. Ook hier geldt: hoe zit je (mentaal en fysiek) in elkaar, welke doelen wil je bereiken en wat ben je bereid hierin te investeren.

Motto

Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.

(Albert Einstein 1879-1955)

Te doorgronden hoe ‘mijn’ klant in elkaar steekt, wat belangrijk voor de organisatie maar ook voor mijn contactpersonen is en welke bedrijfsdoelstellingen behaald moeten worden zie ik als dé basis om mijn advies te leveren.

Dominique Goes-215708-edited-1

Dominique Goes

DGoes@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy