Gabriela de la Cruz

Geospatial Data Scientist

Mijn naam is Gabriëla de la Cruz en ik ben sinds januari 2021 werkzaam bij Tensing als Geospatial Data Scientist.

Carrière 
In 2017 heb ik mijn Bachelor of Science in Mathematical Engineering afgerond aan de Haagse Hogeschool. Daarna heb ik voornamelijk als (FME/Python) ontwikkelaar aan projecten gewerkt. Ik kwam in aanraking met GIS binnen het overheidsdomein en was enthousiast om meer kennis op dit gebied na te streven. Ook groeide mijn interesse in Data Science zodanig dat ik besloot om een master op dit gebied te volgen. De planning is om in de zomer van 2021 mijn Master of Science in Information Studies af te ronden en hopelijk Data Science met GIS te combineren binnen Tensing!

Vrije tijd
Ik woon samen met mijn vriend in Gouda waar we af en toe een wandelingetje maken en genieten van een wijntje of twee op de terrassen. Ik heb een vriendengroep waarmee ik het plezier van online gamen en skaten tijdens corona heb ontdekt. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn in een groen landschap en te genieten van de rust van de natuur. Daarnaast speel ik als buiten slagvrouw in een volleybalteam in Zoetermeer. Voor corona was ik meestal te vinden in een volleybalhal, hetzij spelend, als scheidsrechter, als teller, of kijkend naar andere teams die spelen.

Waarom Tensing?
Toen ik voor het eerst kennis maakte met Tensing, zag ik een groep mensen die niet alleen collega's waren, maar ook een hechte groep ambitieuze mensen die zichzelf steeds weer verbeteren en zich steeds meer bekend maken in de GIS-wereld. Ik wil me daar graag bij aansluiten en nog meer groeien in mijn rol als Data Scientist.

 

Value can be found in every dataset

Gabriela-de-la-Cruz

Gabriela de la Cruz

gdelacruz@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy