John Stuiver

Counselor / Tensing Ambassadeur

Fietsen is een van mijn passies. Er zijn veel facetten van fietsen die mij fascineren. Je kunt het alleen en samen doen en bij goed en slecht weer. Je kunt het doen in vertrouwde en onbekende omgevingen. Je kunt bestaande routes volgen of on-the-fly gebieden ontdekken. Je kunt je verdiepen in hoe je jouw fietstechniek kunt verbeteren, maar ook kun je je verliezen in allerlei technische aspecten van jouw fiets. Na je trip heb je een verhaal dat je kunt delen van wat je hebt gezien en hoe je de rit hebt ervaren.

De facetten die ik op de fiets ervaar heb ik ook op het gebied van Geo-Informatie (GI) en Remote Sensing (RS). Zo'n veertig jaar  lang was ik docent en onderzoeker aan de Wageningen Universiteit, actief in het uitwisselen van kennis als docent, maar ook in teamverband. Het werken met gepassioneerde en leergierige mensen tijdens het verkennen en vinden van mogelijke oplossingen met bestaande of nieuwe methoden en data geeft elke keer een kick. Reproduceerbare oplossingen bedenken en herhaalbaar maken is hierbij de kers op de taart. Ik had het geluk deel uit te mogen maken van een omgeving waarin ik door de jaren heen nieuwe ontwikkelingen kon  toepassen en delen in zowel het onderwijs als met overheden en bedrijven in binnen- en buitenland. Anderen ontmoeten om visies en ideeën te delen blijft spannend en leuk.

Bij Tensing maak ik kennis met dezelfde gedreven en leergierige mensen. Tensing faciliteert haar werknemers om cursussen te volgen, kennissessies te organiseren, belangengroepen op te richten en deel te nemen aan speciale labs voor eigen nieuwe producten. Ook heb ik bij veel gelegenheden de nodige zorg en consciëntieusheid jegens elkaar ervaren. Toen de rol van counselor bij Tensing werd aangeboden om bij te dragen aan het vergroten van kennis en nieuwe ontwikkelingen, was het niet moeilijk om ja te zeggen.

Toen de rol van counselor bij Tensing werd aangeboden om bij te dragen aan het vergroten van kennis en nieuwe ontwikkelingen, was het niet moeilijk om ja te zeggen!

John Stuiver-1

John Stuiver

Jstuiver@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy