Jurriën Thijssen

Esri Technology Specialist

Hoi! Mijn naam is Jurriën Thijssen en ik ben in juli 2023 bij Tensing gestart.

Carrière 
Tijdens mijn studie Planologie ben ik in aanraking gekomen met GIS en in deze richting heb ik ook mijn eerste baan gevonden bij Here Maps als Quality Specialist/Spatial Analyst. Naast het werk in ArcGIS heb ik in deze functie leren scripten met Python en kennis gemaakt met FME en big data. Later heb ik als externe medewerker bij het Hoogheemraadschap van Rijnland nog een opdracht met ArcGIS Pro gedaan ter ondersteuning van een dijkophoging. Voor Tensing heb ik bij TenneT TSO als databeheerder met andere GIS-systemen en niet-geografische data gewerkt.

Vrije tijd
Nijmegen is de stad waar ik geboren ben en waar ik ook alweer een aantal jaar op mezelf woon. Ik ben breed geïnteresseerd en daarom heb ik eigenlijk altijd wel één of twee boeken liggen waar ik mee bezig ben, fictie of non-fictie. Maar ook sport is voor mij onmisbaar. Als kind was voetbal het enige dat ik deed, maar tegenwoordig fiets ik liever, ga ik naar de sportschool, doe ik wat yoga-oefeningen en/of dip ik in de winter in de spiegelwaal. De laatste jaren werk ik ook steeds vaker als vrijwilliger op het land.

Waarom Tensing?
Tensing sprak me vanaf het eerste moment aan vanwege de mensen, de sfeer en de kennis op het gebied van GIS en geo. Ik kan me hier in een prettige omgeving verder ontwikkelen.

Courage is resistance to fear, mastery of fear—not absence of fear.

Jurriën-Thijssen

Jurriën Thijssen

jthijssen@tensing.com