Laurens van der Burgt

GIS Consultant

Sinds mei 2016 ben ik werkzaam als Senior GIS Consultant bij Tensing. Mijn kennis en ervaring met betrekking tot GIS en met name het ArcGIS platform pas ik toe in diverse omgevingen.

Geo in het bloed

Gedurende mijn opleiding en direct vanaf de start van mijn werkzame leven heb ik ontwikkelervaring en kennis opgedaan van verschillende Esri componenten (Desktop, Server en Cloud toepassingen) en deze toegepast in projecten. Ik haal veel voldoening uit het oplossen van vraagstukken met krachtige GIS-technologie. Ook blijf ik graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Het Gold partnership dat Tensing met Esri heeft, biedt hiervoor uitstekende mogelijkheden.

Loopbaan

Mijn vooropleiding heb ik genoten aan de Wageningen Universiteit. Daar heb ik de studie Internationaal Land- en Waterbeheer gevolgd met een focus op Geo-Informatie. De Master Geo Information Science aan hetzelfde instituut was voor mij een logische vervolgstap.

Na de succesvolle afronding van mijn Master opleiding ben ik in 2008 mijn loopbaan begonnen als GIS adviseur bij één van de grootste ingenieursbureaus in Nederland. Hierbij heb ik gewerkt op verschillende toepassingsgebieden zoals bodem, milieu, infrastructuur en transport, (drink)water, olie en gas. Hierdoor heb ik een brede basis opgebouwd en deze basale domeinkennis komt goed van pas wanneer ik in gesprek ben met domeinspecialisten.

Zuid-Amerika

Een van mijn vrijetijdsbestedingen is het kijken van een goede film of Netflix serie. Verder reis ik graag, met Zuid-Amerika als mijn favoriete bestemming. De verscheidenheid in natuur en klimaat, de geschiedenis en de Spaanse taal hebben mijn hart gewonnen. In Peru heb ik Margot, de liefde van mijn leven, ontmoet waarmee ik nu samenwoon in Nederland.

Passie en gedrevenheid

De gemeenschappelijke passie voor het Geo-Informatie vakgebied en gedrevenheid om uit te blinken, maken dat ik mij goed op mijn plek voel bij Tensing GIS Consultancy.

Bij Tensing werken we in een hecht team van professionals waar sprake is van een informele werksfeer. We investeren in kennisopbouw en kennisdeling en dat zorgt voor synergie binnen ons team.

 

Esri Certified Professional
ArchiMate Certified Professional

De gemeenschappelijke passie voor het Geo-Informatie vakgebied en gedrevenheid om uit te blinken, maken dat ik mij goed op mijn plek voel bij Tensing GIS Consultancy.

Laurens van der Burgt

Laurens van der Burgt

LvanderBurgt@tensing.com

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy