Leona Griebsch

FME Specialist

Mijn naam is Leona Griebsch en ik werk sinds oktober 2021 bij Tensing vanuit Frankrijk.

Carriére 
Ik heb Bosinformatietechnologie gestudeerd aan twee verschillende universiteiten (in Duitsland en Polen). Dit internationale studieprogramma is een combinatie van bosbeheer en geo-informatica.

Daarvoor heb ik gewerkt voor de gemeente Zürich en de Duitse Meteorologische Dienst.

Vrije tijd
Boksen: Toen ik voor het eerst begon was ik me niet bewust van de verschillende voordelen en de positieve invloed op zowel, het persoonlijke als het professionele leven. Het is niet alleen een perfecte stressverlichter en stimuleert de endorfine productie, maar vereist ook veel discipline, kracht en geduld.

Dit laatste is ook belangrijk in mijn andere activiteit: Het verzorgen van gehandicapten. Ik werk als vrijwilliger voor een organisatie die vakantieactiviteiten aanbiedt aan mensen met cerebrale parese.

Als opgeleide eerstehulpverlener neem ik deel aan een programma dat tot doel heeft de tijd tussen een alarmmelding en de inzet van een defibrillator te verkorten. In geval van nood krijg ik een melding en ga ik onmiddellijk naar de locatie om de tijd te overbruggen tot de ambulance arriveert.

Waarom Tensing?
Omdat het bedrijf barst van de mogelijkheden en mij zal helpen om mijn kennis en competenties te vergroten. Gecombineerd met de stimulerende sfeer (alle collega's hebben een passie voor GIS) en de sterke teamspirit maakt het een fantastische plek om te werken.

 

Leren, verbeteren, evolueren - in en met een team.

Leona-Griebsch

Leona Griebsch

LGriebsch@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy