Madeleine van der Toorn

Esri Technology Specialist

Sinds maart 2017 ben ik werkzaam als GIS Consultant bij Tensing. In deze rol ondersteun ik klanten graag op het gebied van geo-processing en functioneel beheer.

Geo-processing

Het werken met ETL (Extract, Transform, Load) tools, zoals FME, is wat mij betreft het leukste aspect van GIS. Hiermee kan je niet alleen data converteren, maar ook controleren en corrigeren, om de datakwaliteit binnen een organisatie (snel) te kunnen verbeteren.

Carrière

Zowel tijdens de bachelor opleiding Geodesie/Geo-informatica als tijdens de master Geo-Information Science lag de nadruk voor mij op geo-processing. Dit mocht ik tijdens stages bij Provincie Utrecht, Fugro, NAM en Grontmij toepassen. In 2014 kreeg ik de kans om bij ARCADIS mee te helpen met de opbouw van de BGT. Ons GIS team probeerde steeds slimmer en sneller de BGT op te bouwen, waarbij FME een steeds grotere rol kreeg. Vanaf 2015 heb ik bij Waterschap Vallei en Veluwe geo-processing tools gemaakt met Modelbuilder voor het controleren en aanmaken van leggerdata. Naast het werken met ETL tools, geeft een goede samenwerking met collega’s mij een enorme boost. Samen met de klant een oplossing maken die een mooi en bruikbaar resultaat levert; dat is waar ik het voor doe.

Samen bewegen

Privé heb ik een passie voor motorrijden en salsa dansen. Samen als één bewegen, of het nou met een motor is of met een danspartner, is intens genieten.

Tensing

Werken bij Tensing bevalt erg goed, omdat het mij de mogelijkheid biedt om snel meer ervaring op te doen met geo-processing, op zowel het ArcGIS als het FME platform. Daarnaast heb ik het gevoel één te zijn met de rest van het team; samen delen we het enthousiasme voor het maken van mooie GIS oplossingen.

Esri Certified Professional

Samen met de klant een oplossing maken die een mooi en bruikbaar resultaat levert; dat is waar ik het voor doe.

Madeleine van der Toorn

Madeleine van der Toorn

MvanderToorn@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy