Maya Tryfona

GIS Consultant

Mijn naam is Maya Tryfona en ik begon in september 2017 als GIS Consultant bij Tensing. Ik kom uit Griekenland, ben opgegroeid in Corfu en studeerde in Athene. In 2015 kwam ik naar Nederland om mijn studie aan de TU Delft voort te zetten en sindsdien ben ik gefascineerd door de organisatie en de constante innovatie die hier plaatsvindt.

Studie

Mijn eerste graad behaalde ik in Surveying Engineering aan de National Technical University of Athens. Tijdens mijn studie was ik gespecialiseerd in fotogrammetrie en heb ik in samenwerking met de universiteit meerdere projecten gedaan met betrekking tot werkelijke toepassingen. De meeste van deze applicaties waren gerelateerd aan landmeting en 3D-modellering, waar ik geometrisch verschillende gebieden en oude monumenten van Griekenland gedocumenteerd heb.

Na mijn eerste graad besloot ik mijn kennis te verdiepen in de Geo-ICT technologieën. Om die reden heb ik besloten om Geomatics aan de TU Delft te studeren. Daar was elke cursus een uitdaging die mijn horizon uitbreidde naar de mogelijkheden om geografische informatie te combineren met nieuwe technologieën en programmering. Tijdens mijn master heb ik met het management en de structuur van de gegevens gewerkt in een database en heb ik analyses van gegevens geanalyseerd om belangrijke informatie te verstrekken voor het faciliteren van beslissingen over werkelijke problemen.

Werken bij Tensing

Na het afronden van mijn studieloopbaan, waar ik kennis maakte met het hele proces van acquisitie, analyse, het beheer en de visualisatie van geografische informatie, was ik klaar om deze kennis te combineren. Het Young Professionals programma  was het begin van mijn werkbaan. Na afloop van dit programma heb ik mijn kennis gecertificeerd en was ik klaar om mijn eerste klant te ondersteunen.

Hobby

Ook in mijn vrije tijd ben ik graag met locaties bezig. Een van mijn passies is om te reizen, maar vooral om de verschillende steden door Geocaching te onderzoeken (schattenjacht). Wat ik leuk vind aan geocaches is de strijd en het mysterie om ze te vinden en het enthousiasme om het te openen.

Waarom Tensing?

Ik koos voor Tensing, omdat het een vriendelijke omgeving biedt met mensen die veel kennis hebben en bereid zijn om het te delen. Ik voel dat Tensing zich richt op ontwikkeling en vooral op de ontwikkeling die het beste past op basis van achtergrond en persoonlijke voorkeur.

Esri Certified Professional

Al tijdens mijn studie was het voor mij een uitdaging om geografische informatie te combineren met de nieuwste technologieën.

Maya Tryfona

Maya Tryfona

MTryfona@tensing.com

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy