Mila van Dee

Employee Experience Support

Ik ben Mila en ik ben sinds april 2022 in dienst bij Tensing en ik vervul de rol van Employee Experience Support. Met deze rol ondersteun ik het Employee Experience team waar dat nodig is.

Carrière
Mijn werkzaamheden bij Tensing verricht ik in de tijd die ik heb naast mijn opleiding Human Recourse Management aan de HAS in Nijmegen. Ik vervul mijn rol bij Tensing dan ook in de vorm van een bijbaan en vanaf februari 2023 ook als stagiaire. 

Ik ben enorm blij met de kans die Tensing mij gegeven heeft om al ervaring in de praktijk op te doen tijdens mijn opleiding. Ik leer veel van alle werkzaamheden en ik vind het leuk om de theorie die ik leer terug te zien of toe te passen in de praktijk tijdens mijn werk. 

Vrije tijd
Ik woon momenteel nog thuis bij mijn ouders in Wageningen, samen met mijn twee broers. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen of vriend. Daarnaast korfbal ik drie keer in de week. Dit doe ik al sinds ik 4 jaar oud ben en vind het nog steeds erg leuk!

Waarom Tensing?
Tensing is in mijn ogen een aantrekkelijke werkgever omdat hier plek is voor iedereen en er veel ruimte is om van elkaar te leren.

Ik vind het interessant om kennis te maken met de GIS-wereld en ik merk dat alle teamleden binnen deze wereld enorm ambitieus zijn. Dat vind ik goed om te zien. Mijn eerste indruk van Tensing is dat het een professionele organisatie is, waar er voor iedereen ruimte is om zich te ontwikkelen, en waar een fijne werksfeer hangt.

Alles komt goed, en zo niet dan toch!

Mila-van-Dee

Mila van Dee

mvandee@tensing.com