Milou van der Velden

Talent Specialist

Wie ben ik?

Ik ben Milou en sinds december 2018 werkzaam bij Tensing als HR Specialist. Ik woon samen met mijn vriend Koen in Amsterdam.

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde was ik het meest geïnteresseerd in vakken als ‘Gedrag in organisaties’ en ‘Organizational Behaviour’. Waarom doen mensen wat ze doen? En welke factoren spelen een rol in het gedrag van mensen? Organisatiedoelstellingen kunnen immers nooit behaald worden zonder mensen, dus hoe krijg je grip op het functioneren en welzijn van mensen?

Dit was voor mij de reden om de studie Toegepaste Psychologie in deeltijd te gaan volgen met uiteindelijk de richting arbeid en organisatie. Naast mijn studie ben ik mijn werkbare leven begonnen bij Pink Elephant Education als opleidingscoördinator. Hier heb ik gewerkt in een ondernemend team en een groeiende organisatie. In deze 5,5 jaar heb ik mij ook kunnen ontwikkelen op Sales en Marketing gebied.

Maar waarom Tensing?

Mijn motto is dat je werk moet doen waar je 1. goed in bent 2. van kan leren en 3. lol in hebt. Door het afronden van mijn studie Toegepaste Psychologie en mijn kennis vanuit de studie Bedrijfskunde kan ik een goede koppeling maken tussen het individuele belang en het belang van de organisatie en hierin een verbindende rol in spelen. Aangezien ik voor het eerst een functie binnen HR bekleed, heb ik nog meer dan voldoende te leren en dan heb ik het nog niet eens over de GIS-wereld die voor mij is open gegaan. En nummer 3, er lol in hebben. Ik heb er erg veel lol in om onderdeel te zijn van een dynamisch, gedreven en ambitieuze organisatie waar je kunt samenwerken met mensen van wie je iets kunt leren.

Tensing dus

Individuele ambities en de ambities van de organisatie gaan hand in hand waardoor Tensing zich onder andere intensief inzet voor de ontwikkeling van de medewerkers én daardoor tegelijkertijd de ontwikkeling van de organisatie een boost kan geven. Naar mijn mening een absolute win-win situatie.

Individuele ambities en de ambities van de organisatie gaan hand in hand waardoor Tensing zich onder andere intensief inzet voor de ontwikkeling van de medewerkers.

Milou van der Velden-1

Milou van der Velden

MvanderVelden@tensing.com