Panagiotis Karydakis

GIS Consultant

Mijn naam is Panagiotis (je kunt me Panos noemen) geboren in 1990 in Griekenland. Sinds augustus 2016 woon ik in Nederland en ik ben in oktober 2018 begonnen als GIS-consultant bij Tensing.

Opleiding

Mijn bachelordiploma was productie- bouwkunde en management, waarbij ik besloot om als proefproject de geschiktheidsanalyse van een windpark op het gebied van energie en locatie te projecteren. Hierbij heb ik mijn wens om binnen het Geo-ICT-domein te werken, herleefd.

Daarom besloot ik om Geomatics of the Built Environment te gaan studeren aan de TU Delft om mijn vaardigheden in het verzamelen van geo-informatie, het verwerken en beheren van de data in databases en het visualiseren van een zinvolle einduitkomst verder te verbeteren.

Tensing

Tensing is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van GEO-ICT in Nederland. Ik besloot me bij Tensing aan te sluiten omdat het een vriendelijke en warme omgeving biedt. Daarnaast neemt Tensing deel aan enkele van de meest innovatieve en uitdagende projecten in Nederland, die aansluiten bij mijn persoonlijke doelen. Ten slotte investeert Tensing sterk in de ontwikkeling van zijn mensen.

Vrije tijd

In mijn dagelijks leven besteed ik mijn vrije tijd aan sport. Als ik meer tijd heb, plan ik excursies naar onbekende bestemmingen. Ik geniet van het lezen van een goed boek en de smaak van een pittige maaltijd. Een toekomstig doel dat ik heb is het behalen van mijn duikdiploma omdat ik ook van de zeebodem houd.

GIS is mijn passie!

Panos Karydakis-1

Panagiotis Karydakis

PKarydakis@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2021 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy