Rien Krol

Communicatiespecialist

Ik ben Rien Krol. Sinds januari 2017 werk ik bij Tensing. In mijn rol als marketing- en communcatiespecialist adviseer ik collega’s over kansen op het gebied van communicatie. Daarbij heb ik het voorrecht om op zoek te mogen gaan naar mooie verhalen. Van zowel onze consultants als onze klanten. Vervolgens vertaal ik die verhalen naar communicatiemiddelen die het verhaal van Tensing vertellen.

Innovatieve communicatie

Als ik de verhalen heb gevonden, vertaal ik ze naar blogs, video’s, testimonials en alle andere mogelijke communicatiemiddelen. Ik houd mijn ogen steeds open voor innovatie. In de afgelopen jaren werkte ik vanuit een communicatiebureau als adviseur voor diverse technische bedrijven. Hierin heb ik de taal van technisch specialisten leren spreken en daar mijn communicatiestijl op aangepast.

Bouwen met content

Tijdens mijn opleiding ben ik al begonnen met het verkennen van het brede communicatievak. Naast een eigen onderneming heb ik onder andere gewerkt bij de Gemeente Wageningen. Hier heb ik een hoop communicatiemiddelen ontworpen en gerealiseerd. Na mijn opleiding communicatie aan de CHE in Ede ben ik in 2009 gestart als PR-adviseur bij PDR public relations. Hier heb ik me ontwikkeld tot zelfstandig adviseur met een focus op het maken van waardevolle content. Met die ervaring bouw ik aan effectieve zichtbaarheid en naamsbekendheid.

Sport, ontspanning en ontwikkeling

In mijn vrije tijd hou ik ervan om sportief bezig te zijn. Van een gezellig uitje met mijn vrouw en stoeien met mijn drie kinderen tot een stevige training reddingszwemmen en het slaan van een balletje op de squashbaan. Daarnaast hou ik ervan om tijd met vrienden door te brengen onder het genot van een lekker biertje of een goed glas whisky. In de tijd die dán nog over is, knutsel ik graag aan oplossingen die mijn huis prettiger leefbaar maken. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van mijn eigen home-server en het slim maken van mijn TV en versterker.

Het beste resultaat

Eind 2016 kwam Tensing op mijn pad. Wat mij direct aansprak was de combinatie van ambitie en enthousiasme. Daarnaast sluiten de innovatieve focus en de drang om steeds het beste resultaat te leveren perfect aan bij mijn persoonlijke ambities.

Vanuit mijn ervaring bouw ik aan effectieve zichtbaarheid en naamsbekendheid.

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy