Rik van Berkum

GIS Consultant

Mijn naam is Rik van Berkum en ik werk sinds september 2019 bij Tensing als GIS-consultant. Ik kom uit Nijmegen en ik woon momenteel in Wageningen.

Het mooie van geo-informatie vind ik dat je vanuit een nieuw perspectief naar de aarde kijkt. Vanuit dit perspectief is er veel te ontdekken. Ik heb Geodesie/geo-informatica aan de Hogeschool Utrecht gestudeerd. Deze studie was een mooie combinatie van theorie en praktijk. Tijdens mijn stages bij Van Steenis geodesie, Waterschap Aa en Maas en ProRail heb ik mijn eerste werkervaring opgedaan. Na mijn studie in Utrecht heb ik doorgestudeerd bij de Master Geo-Information Science aan de Wageningen Universiteit.

Hobby’s
Ik speel graag saxofoon. Dit instrument is geweldig voor Jazz. Het leuke van Jazz is dat er veel ruimte voor improvisatie is. Tijdens improvisatie moet je terplekke wat bedenken en dan kan ik echt mijn creativiteit kwijt.

Waarom Tensing
Ik vind het team van Tensing tof. Er zitten aardige en ambitieuze collega’s waar je je aan kan optrekken. Er is veel FME kennis in het team van Tensing waar ik van kan leren. Ook krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en certificaten te halen.

Bij Tensing krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en certificaten te halen.

Rik van Berkum

Rik van Berkum

RvanBerkum@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2021 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy