Rob Braggaar

GIS Consultant

Mijn naam is Rob Braggaar, GIS consultant bij Tensing sinds februari 2018. Tijdens mijn studie Geomatics of the Built Environment aan de TU Delft, heb ik een breed scala aan vaardigheden ontwikkeld op het gebied van geo-ict. De opgedane geomatica vaardigheden zijn op verschillende manieren toepasbaar: van het verzamelen van informatie met sensoren, het verwerken en beheren van de gegevens in databases tot het analyseren, visualiseren en presenteren van de uiteindelijke informatie. Mijn passie ligt voornamelijk bij real-time geo-data, het bouwen van integrale digitale oplossingen en het maken ruimtelijke analyses.

“Without data you’re just another person with an opinion.” - W. Edwards Deming

Een oplossing begint bij mij niet bij een specifieke tool, maar vanuit de mensen en vraagstukken die binnen een bedrijf aanwezig zijn. Door vanuit concepten snel te schakelen tussen een proof-of-concept en de gebruiker, leer ik beter de wens van de klant te begrijpen, maar ik ga desgewenst ook verder en zoek ik met de klant mee. Daar ligt naar mijn idee ook gelijk de kracht van Tensing: wij gaan een duurzame relatie aan met de klant en door teamwork komen we verder.

In mijn vrije tijd ga ik graag (off-road) motorrijden. Daarnaast ben ik als compound boogschutter actief op de handboogsportvereniging en hou ik van klussen.

Esri Certified Professional

Mijn passie ligt voornamelijk bij real-time geo-data, het bouwen van integrale digitale oplossingen en het maken ruimtelijke analyses.

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op eindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy