Robert van Hoek

Esri Technology Specialist

Mijn naam is Robert van Hoek, 26 jaar oud en momenteel ben ik woonachtig in Amersfoort. In september 2019 ben ik begonnen bij Tensing als GIS-consultant.

Voordat ik hier kwam, volgde ik de bachelor Sociale Geografie & Ruimtelijke Planning aan de Universiteit Utrecht. Tijdens deze bachelor ontdekte ik de wereld van GIS en wist meteen dat ik in de toekomst met GIS wilde werken. Niet verwonderlijk, ik was al gefascineerd door kaarten toen ik jong was. Zo volgd ik bijvoorbeeld de route naar onze vakantiebestemming op papieren kaarten. Met de master Geographical Information Management & Application (GIMA) heb ik mezelf voorbereid op een carrière in de wereld van GIS.

Bij Tensing heb ik de mogelijkheid om mijn vaardigheden in ArcGIS en FME nog verder te ontwikkelen. Ik nam deel aan het Young Professional-programma, waar ik meer ervaring opdeed en leerde van alle bestaande expertise van collega's.

In mijn vrije tijd sport ik graag of kijk ik naar sport op televisie. Ik ben vooral geïnteresseerd in voetbal en fietsen. Op dit moment houd ik me zelf met name bezig met voetbal. Elke maandagavond neem ik deel aan een 6 tegen 6 competitie met een team van vrienden in Utrecht. Naast sporten breng ik graag tijd door met vrienden en familie.

Bij Tensing heb ik de mogelijkheid om mijn vaardigheden in ArcGIS en FME nog verder te ontwikkelen.

Robert van Hoek-1

Robert van Hoek

rvanhoek@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy