Roeland Meulmeester

FME Technology Specialist

Ik ben Roeland Meulmeester en werk sinds 2019 bij Tensing als GIS Consultant. Tijdens mijn bachelor Technische Bestuurskunde in Delft kwam ik in aanraking met GIS voor door een kaart te maken waar je met drones mocht vliegen. Ik zag dat je met geografische data enorm veel inzichten kon krijgen als je het op de juiste manier gebruikt en visualiseert. Daarom heb ik Geomatics for the Built Environment als master gekozen om mij volledig toe te spitsen het gebruik, beheer, weergave en acquisitie van geografische gegevens.

Het leukst van de combinatie van technische bestuurskunde en Geomatics vind ik dat je de meerwaarde van geodata kan inzien én creëren. Daarom is werken bij Tensing voor mij de ideale manier om dit in professionele context toe te passen in een uitdagende omgeving.

In mijn vrije tijd bezoek ik graag musea, kijk ik films en speel af en toe games.

Werken bij Tensing is voor mij de ideale manier om de toegevoegde waarde van geo data in een professionele context toe te passen in een uitdagende omgeving.

Roeland Mulmeester

Roeland Meulmeester

Rmeulmeester@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy