Roos Teeuwen

GIS Consultant

Mijn naam is Roos Teeuwen en in oktober 2018 ben ik begonnen als GIS Consultant bij Tensing. Mijn enthousiasme voor het werken met geografische informatie wordt gedreven door de kracht en de brede toepassingen daarvan. Geografische data is overal, en de potentie is enorm. Ik denk bovendien dat de geografische component cruciaal is om de wereld waarin wij leven te kunnen beschrijven, begrijpen en verbeteren!

Na een bacheloropleiding Bouwkunde heb ik ervoor gekozen om door te gaan met een master Geomatics aan de TU Delft. Tijdens mijn studietijd heb ik met veel plezier samengewerkt met een verscheidenheid aan groepen, ontzettend veel geleerd en praktijkgerichte projecten gedaan. Tensing is voor mij een plek waar ik dat door kan zetten: meer leren, kennis toepassen en samenwerken met collega’s zowel binnen Tensing als daarbuiten.

In mijn vrije tijd vind ik rust in het spelen van piano of lezen, maar mocht het Hollandse weer ook maar enigszins meezitten dan geniet ik er vooral van om buiten te zijn! Vrije tijd tijdens mijn studiejaren heb ik grotendeels doorgebracht op en langs de roeibaan, en nu vind ik het heerlijk om in de buitenlucht te wandelen, hard te lopen en te fietsen.

Ik denk dat de geografische component cruciaal is om de wereld te beschrijven, begrijpen en verbeteren!

Roos Teeuwen-1

Roos Teeuwen

RTeeuwen@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy