Stijn Hoeks

FME Technology Specialist

Mijn naam is Stijn Hoeks (1992) en ik werk sinds april 2019 bij Tensing.

Opleiding

In 2013 ben ik begonnen aan de studie Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht. Tijdens deze studie kwam ik voor het eerst in aanraking met GIS, wat direct mijn interesse had vanwege de uitgebreide mogelijkheden om geografische data te analyseren en visualiseren. Na deze studie ben ik dan ook verder in de GIS-wereld gedoken tijdens de master Geographical Information Management and Applications (GIMA).

Hobby

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de boulder- of klimhal te vinden. Het mooie aan boulderen vind ik dat je niet alleen fysieke kracht nodig hebt om een route te halen, maar dat een goede klimtechniek minstens zo belangrijk is. Een leuke boulderroute is als een ingewikkelde puzzel, op te lossen door de juiste passen te maken en een goede balans te vinden. Hierbij helpt het ontzettend om met vrienden te klimmen: wanneer de een klimt, kan de ander aanwijzingen geven. Klimmen is voor mij dus ook echt teamwork.

Tensing

Dat teamgevoel was ook direct aanwezig toen ik bij Tensing begon in het Young Professional programma. Binnen Tensing is enorm veel kennis aanwezig, en collega’s staan altijd voor elkaar klaar om deze kennis te delen. Dit hechte team, in combinatie met de mogelijkheden die Tensing mij biedt om mij op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen, maakt dat hier met veel plezier werk.

Klimmen is voor mij dus ook echt teamwork. Dat teamgevoel was ook direct aanwezig toen ik bij Tensing begon in het Young Professional programma.

201907260014 Stijn Hoeks_bewerkt

Stijn Hoeks

SHoeks@tensing.com