GIS Software op maat

Met ArcGIS en FME kan vrijwel alles op gebied van geografische informatie. Bovendien zijn deze softwarepakketten toegankelijk. Máár: zodra je aan de slag gaat met data-integraties vanuit meerdere systemen, lagen uit vele verschillende bronnen en andere complexe op-maat uitdagingen, dan kan het zijn dat je toch hulp nodig hebt om alles uit deze systemen te halen.

Valt jouw vraag buiten de mogelijkheden van ArcGIS en FME? Dan zetten we zelf onze developers aan het werk om alsnog aan jouw wens te kunnen voldoen! Heb je een Data Science-vraagstuk dat je met behulp van ArcGIS of FME wilt inrichten? Dan zetten we onze Data Scientists aan het werk!

Tensing heeft 30 jaar ervaring met het ontwikkelen en beheren van geografische informatiesystemen. In deze drie decennia hebben we geleerd dat er op iedere vraag op het gebied van GIS een op maat antwoord bestaat. Op zoek naar op maat advies? Plan dan direct een afspraak met onze specialist!

PLAN ADVIESGESPREK

Tensing best practices

Nieuwsgierig naar meer details over wat Tensing bij organisaties zoals de jouwe gedaan heeft? Hieronder vind je een uitgebreide beschrijving van projecten die Tensing in samenwerking met verschillende organisaties heeft afgerond. 

Onze producten en diensten

Wil je alles uit je geografische informatiesysteem halen?

Plan dan direct een vrijblijvende afspraak met onze specialist!