Software die past bij jouw wensen

Als een standaard GIS systeem of dataplatform, zoals ArcGIS en FME, onvoldoende aansluit op jouw specifieke wensen kan Tensing je helpen. Bijvoorbeeld door uiteenlopende behoeften van eindgebruikers of bijzondere toepassingen die jouw processen optimaliseren. Dan staat het team van Tensing voor je klaar om te ondersteunen op het gebied van softwareontwikkeling.
Wij bouwen desgewenst de nodige koppelingen en functionele uitbreidingen om de software aan te laten sluiten op jouw eisen. 
 

Waar we ook goed in zijn:

strategisch advies

Strategisch Advies

Wij adviseren en begeleiden je bij het vormen van een datastrategie die werkt. Hierbij leggen we focus op een effectief plan van aanpak voor de systeem inrichting en verdere strategische uitrol.

software inrichting

Software Inrichting

Wij zorgen voor een vakkundige implementatie van jouw datasoftware en migreren en configureren het systeem conform het strategisch plan. Zo automatiseren we jouw dataprocessen.

systeem integratie

Systeem Integratie

Geografische data komt het beste tot zijn recht als het feilloos integreert met jouw andere systemen. Door slimme dataconversie realiseren wij koppelingen tussen de diverse systemen.

applicatiebeheer

Applicatie Beheer

Tensing beheert de functionaliteiten binnen jouw GIS omgeving en data applicaties. Onze experts zorgen ervoor dat jouw team en werkprocessen optimaal blijven werken.

Training

Training

Tensing biedt jou en je collega's diverse coachingstrajecten en hands-on FME trainingen. Zo zorgen wij voor de opbouw van toepasbare kennis en het onderhouden van die kennis.

Software

Bekijk onze Software Toolbox

Als partner van Esri en Safe Software werken wij met ArcGIS en FME. Ook maken wij onze eigen oplossingen vanuit Tensing Labs. Benieuwd? Bekijk dan eens onze software toolbox.

Wij adviseren je graag!

De specialisten van Tensing voorzien graag in jouw databehoefte. Of het nu gaat om het oplossen van een complex vraagstuk of tijdelijke inhuur van kennis en capaciteit, het team van Tensing staat voor je klaar!

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy