Automatiseer processen

Tensing

Verander handmatige taken in geautomatiseerde workflows

Alle FME-workflows zijn herbruikbaar. Beter nog, ze kunnen worden ingesteld om automatisch te worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld als er nieuwe gegevens worden ontvangen of je plant ze in om op elk gewenst tijdstip te worden uitgevoerd. In het midden van de nacht, eens per maand of elke seconde. Jij kiest.

 

Houd gegevens synchroon over de hele onderneming

Veel tools synchroniseren gegevens. Dus wat onderscheidt FME? Ja, FME kan eenvoudig grote hoeveelheden complexe, realtime data verwerken. Maar de echte kracht van FME is dat het dit allemaal doet, terwijl mensen ongestoord blijven werken in de applicatie van hun voorkeur. Start vandaag met profiteren van de krachtige werking van FME. Als FME expert helpen wij je daar graag bij.

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts
Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

Verbind applicatiesGecentraliseerde data,FME,data integratie

Transformeer datadata integratie,Gecentraliseerde data,FME,data transformatie,ETL

FME Desktop, Server en Clouddata transformatie,data integratie,Cloud,Gecentraliseerde data,Safe Software,FME,ETL

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy