Wat zijn de mogelijkheden met mijn bestaande licenties voor ArcGIS Data Interoperability?

Tensing

ArcGIS Data Interoperability is toegespitst op het gebruik binnen de Esri productsuite. Dat betekent dat het niet alle mogelijkheden biedt die FME Desktop wél biedt. Upgraden naar een volledige versie van FME Desktop is zeker mogelijk. Je profiteert dan direct van alle beschikbare bestandsformaten, toegang tot de FME Hub en het FME Beta programma.

Verder is een FME Desktop licentie de ideale uitgangspositie als je in de toekomst de uitvoering van je FME workspaces wilt gaan automatiseren met FME Server of FME Cloud. Zo profiteer je van nog meer eenvoud in het beheren en onderhouden van al je data. Neem contact met ons op voor de precieze mogelijkheden met je huidige contract.

TAGS: FME

Meer weten over dit onderwerp?

Plan een sparringssessie met een van ons experts
Kennishub

Ontdek meer over dit onderwerp

Wat zijn de eisen waaraan mijn hardware moet voldoen?FME

Hoe stap ik over van leverancier?​FME

Hoe werkt het onderhoud en support?​FME

Hoe werkt de servicedesk?FME

Welke licenties kan ik kopen?​FME

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy