In deze fase creëren wij de blauwdruk voor jouw GIS succes en/of Data Integratie.  Hier smeden wij samen met jou het plan voor de uitrol van GIS. Dit is van belang omdat bij GIS implementatie veel meer komt kijken dan alleen de aanschaf van soft- en hardware. Onze adviseurs staan voor je klaar!

Elementen van een GIS strategie

Een goede GIS strategie bevat onder andere:

  • Meetbare GIS doelstellingen volgens een uitgedacht meerjarenplan;
  • KPI's (Key Performance Indicatoren); 
  • Behoeftenanalyse gebruikers;
  • Plan voor datacollectie, analyse, management en visualisatie; 
  • Middelen en human resources; 
  • Data analyse en systeem architectuur;
  • Software inrichting en evt ontwikkeling; 
  • Architectuur rondom data en systeem integratie; 
  • Helder, operationeel stappenplan + budget / planning.
Tensing is met ruim 30 jaar ervaring op gebied van GIS strategie dé adviespartij die jouw organisatie begeleidt naar een waterdicht strategisch adviesplan voor GIS-succes. Meer weten? Vraag meer informatie op.

Waar we ook goed in zijn:

software inrichting

Software Inrichting

Wij zorgen voor een vakkundige implementatie van jouw datasoftware en migreren en configureren het systeem conform het strategisch plan. Zo automatiseren we jouw dataprocessen.

config-1

Software Ontwikkeling

Wil je meer dan ArcGIS of FME kan bieden? Geen probleem! Onze developers maken add-ons en koppelingen om de systemen alsnog volledig naar wens in te richten.

systeem integratie

Systeem Integratie

Geografische data komt het beste tot zijn recht als het feilloos integreert met jouw andere systemen. Door slimme dataconversie realiseren wij koppelingen tussen de diverse systemen.

Rent

Applicatie Beheer

Tensing beheert de functionaliteiten binnen jouw GIS omgeving en data applicaties. Onze experts zorgen ervoor dat jouw team en werkprocessen optimaal blijven werken.

Training

Training

Tensing biedt jou en je collega's diverse coachingstrajecten en hands-on FME trainingen. Zo zorgen wij voor de opbouw van toepasbare kennis en het onderhouden van die kennis.

Software

Bekijk onze Software Toolbox

Als partner van Esri en Safe Software werken wij met ArcGIS en FME. Ook maken wij onze eigen oplossingen vanuit Tensing Labs. Benieuwd? Bekijk dan eens onze software toolbox.

Wij adviseren je graag!

De specialisten van Tensing voorzien graag in jouw databehoefte. Of het nu gaat om het oplossen van een complex vraagstuk of tijdelijke inhuur van kennis en capaciteit, het team van Tensing staat voor je klaar!

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy