Wat je kan verwachten bij Tensing:

Focus

Focus op maar één ding en dat is GIS-oplossingen, waardoor je echt een specialist kunt zijn op Esri ArcGIS of Safe Software FME.

Kwaliteit

Kwaliteit door alleen vakmensen aan te nemen met Geo-ICT in het DNA, Vakmensen die oplossingen ontwikkelen waar de klant echt behoefte aan heeft.             

Plezier

Plezier door de passie voor GIS te delen, uitdagende opdrachten uit te voeren, te blijven leren en leuke sociale activiteiten met elkaar te ondernemen.

Wanneer dit je aanspreekt neem dan contact op via een van onderstaande actuele vacatures of stuur een open sollicitatie naar solliciteren@tensing.com

heatmap_amsterdam-779823-edited

GIS Consultant (Medior)

Tensing zoekt een ondernemende GIS Consultant met (uitgebreide) kennis van het Esri platform. Jij weet wat API's, portals en servers zijn, jij adviseert jouw klanten daarover en je past jouw kennis in de praktijk effectief toe.

safe-software-fme-licenties-tensing

ETL Consultant (Medior)

Tensing zoekt een ondernemende ETL Consultant. Transformers, workspaces, readers en writers kennen geen geheimen voor jou.

Ga jij de uitdaging aan?

Marketing

Marketing medewerker

Tensing zoekt een creatieve marketeer. Je vult het team aan met jouw vernieuwende marketingvisie en creatieve skills. Je slaat met pakkende content de brug tussen de kennis van onze consultants en de markt!

Marketing 2

Marketing Stagiair(e)

Wij zoeken een leergierige marketing stagiair(e) die graag met zijn/haar voeten in de (spreekwoordelijke) klei staat.

fme-tensing-aanschaffen-licentie-874476-edited

Open sollicitatie

Wil jij ons team versterken en heb je een briljant idee hoe jij dat het beste kunt doen? Verras ons met jouw sollicitatie!

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy