SS

Marketing Assistent / Proposal Coördinator

Als Marketing Assistent / Proposal Coördinator bij Tensing heb je een breed takenpakket. Als “Marketing Assistent” ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en opvangen van pieken in de Europese marketingactiviteiten. Als “Proposal Coördinator” sta je in voor een efficiënt proposal beheer.

Esri-specialist

Esri Specialist (met ervaring)

Tensing zoekt een Esri Consultant met (uitgebreide) kennis van het Esri platform. ArcGIS Pro en misschien ook wel ArcGIS Enterprise en de andere onderdelen kennen geen geheimen voor jou. Jij adviseert jouw klanten daarover en je past jouw kennis in de praktijk effectief toe.

FME-specialist

FME Specialist (met ervaring)

Tensing zoekt een ondernemende FME Specialist. Als FME Specialist bij Tensing zet je jouw kennis van de nieuwste FME technologie in om klanten te adviseren en ook in de praktijk technisch te ondersteunen. Transformers, workspaces, readers en writers kennen geen geheimen voor jou.

Young-Professional

Young Professional

Ben je klaar voor de start van je carrière? Bij Tensing zijn we op zoek naar Young Professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van Geo-ICT. We leren je alle ins en outs binnen ons vakgebied, zodat je na één jaar als professional aan de slag kan. Lees hier meer over wat deze rol je te bieden heeft!

fme-tensing-aanschaffen-licentie-874476-edited

Open sollicitatie

Wil jij ons team versterken en heb je een briljant idee hoe jij dat het beste kunt doen? Verras ons met jouw sollicitatie!

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy