Wat je kan verwachten bij Tensing:

Focus

Focus op maar één ding en dat is GIS-oplossingen, waardoor je echt een specialist kunt zijn op Esri ArcGIS of Safe Software FME.

Kwaliteit

Kwaliteit door alleen vakmensen aan te nemen met Geo-ICT in het DNA, Vakmensen die oplossingen ontwikkelen waar de klant echt behoefte aan heeft.             

Plezier

Plezier door de passie voor GIS te delen, uitdagende opdrachten uit te voeren, te blijven leren en leuke sociale activiteiten met elkaar te ondernemen.

Wanneer dit je aanspreekt neem dan contact op via een van onderstaande actuele vacatures of stuur een open sollicitatie naar solliciteren@tensing.com

Idea exchange concept. Ideas agreement Investing in business innovation and financial commerce backing of creativity. Open lightbulb icon with gear mechanisms. Funding potential innovative growth

GIS Architect

Ben jij in staat de schakel te zijn tussen de klantwens en de ESRI software-oplossing? Wil jij de klant advies geven over de inrichting van de ESRI software, zodat werkprocessen op de juiste manier ondersteund kunnen worden met de geo informatie die ze hebben?

heatmap_amsterdam-779823-edited

GIS Consultant

Tensing zoekt een ondernemende GIS Consultant met (uitgebreide) kennis van het Esri platform. Jij weet wat API's, portals en servers zijn, jij adviseert jouw klanten daarover en je past jouw kennis in de praktijk effectief toe. Wij bieden jou de mogelijkheid om een grote stap te maken in jouw carrière.

esri-arcgis-tensing

GIS Developer

Tensing zoekt een ondernemende GIS Developer met (uitgebreide) kennis van het Esri platform, denk daarbij aan de ontwikkelomgeving ArcObjects. Wij bieden jou de mogelijkheid om een grote stap te maken in jouw carrière.

safe-software-fme-licenties-tensing

ETL Consultant

Tensing zoekt een ondernemende ETL Consultant. Transformers, workspaces, readers en writers kennen geen geheimen voor jou. Wij bieden jou de mogelijkheid om een grote stap te maken in jouw carrière.

asking quetion classroom shutterstock_439220929

Agile Projectmanager

Hou jij ervan om mensen lekker samen te laten werken, van het opleveren van werkende software waarmee klanten hun doelen bereiken, van samenwerken met diezelfde klant en het inspelen op veranderingen?

planet-object-detection-tensing

Test Manager

Ben jij degene die verantwoording neemt voor het opzetten en uitvoeren van de teststrategie? Zorg jij ervoor dat oplossingen een afgesproken kwaliteitsniveau behalen? Heb jij sterk ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden en ben je in staat bruggen te bouwen tussen de diverse stakeholders?

3

Test / Release Consultant

Vind jij het een uitdaging om zelfstandig integratie en regressie tests uit te voeren? Heb jij verstand van het schrijven van test scenario's? Ben jij accuraat en sta jij voor kwaliteit? En kun jij daarnaast jouw testbevindingen begrijpelijk verwoorden en uitleggen? Vind jij het vervolgens ook een uitdaging om je te richten op de overgangen van ontwikkeling naar testen en vrijgave van een softwareproduct?

Server internet shutterstock_105784187

Software Administrator

Houd jij jouw kennis up-to-date en geeft het jou voldoening om te zorgen voor een optimale werking van IT- faciliteiten en te realiseren dat jouw gebruikers tevreden zijn? Ben jij in staat om tijdig en accuraat storingen te verhelpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

201902060047 Sfeerbeeld Tensing

Young Professional

Ben je ambitieus? Wil je verder groeien en investeren in jezelf? Wij bieden jou de mogelijkheid om een grote stap te maken in jouw carrière. Wij zijn specialist op het ArcGIS én FME platform en leiden jou op om dat ook te worden. Ga jij de uitdaging aan?

fme-tensing-aanschaffen-licentie-874476-edited

Open sollicitatie

Wil jij ons team versterken en heb je een briljant idee hoe jij dat het beste kunt doen? Verras ons met jouw sollicitatie!

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy