Wat je kan verwachten bij Tensing:

Focus

Focus op maar één ding en dat is GIS-oplossingen, waardoor je echt een specialist kunt zijn op Esri ArcGIS of Safe Software FME.

Kwaliteit

Kwaliteit door alleen vakmensen aan te nemen met Geo-ICT in het DNA, Vakmensen die oplossingen ontwikkelen waar de klant echt behoefte aan heeft.             

Plezier

Plezier door de passie voor GIS te delen, uitdagende opdrachten uit te voeren, te blijven leren en leuke sociale activiteiten met elkaar te ondernemen.

Wanneer dit je aanspreekt neem dan contact op via een van onderstaande actuele vacatures of stuur een open sollicitatie naar solliciteren@tensing.com

vacature-online-marketeer-tensing-1

Online Marketing specialist

Hou je van innovatie en vraag je mensen van nature het hemd van het lijf? Ben je al goed bekend met Inbound Marketing of wil je dit heel graag leren? Dan is Tensing op zoek naar jou.

heatmap_amsterdam-779823-edited

GIS Consultant

Tensing zoekt een ondernemende GIS Consultant met (uitgebreide) kennis van het Esri platform. Jij weet wat API's, portals en servers zijn, jij adviseert jouw klanten daarover en je past jouw kennis in de praktijk effectief toe. Wij bieden jou de mogelijkheid om een grote stap te maken in jouw carrière.

safe-software-fme-licenties-tensing

ETL Ontwikkelaar

Tensing zoekt een ondernemende ETL Ontwikkelaar. Transformers, workspaces, readers en writers kennen geen geheimen voor jou. Wij bieden jou de mogelijkheid om een grote stap te maken in jouw carrière.

esri-arcgis-tensing

GIS Developer

Tensing zoekt een ondernemende GIS Developer met (uitgebreide) kennis van het Esri platform, denk daarbij aan de ontwikkelomgeving ArcObjects. Wij bieden jou de mogelijkheid om een grote stap te maken in jouw carrière.

fme-tensing-aanschaffen-licentie-874476-edited

Open sollicitatie

Wil jij ons team versterken en heb je een briljant idee hoe jij dat het beste kunt doen? Verras ons met jouw sollicitatie!

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy