Dit zijn onze actuele vacatures, maar je kan natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen naar solliciteren@tensing.com

Data Science-965209-edited

Medior Back-End Developer

Tensing zoekt een Medior Back-end Developer. Als Back-end Developer bouw je met je collega’s aan een slimme meldkameroplossing. Op dit moment werken we aan een oplossing waarbij wij de locatie van 112-meldingen nog sneller bepalen.

fme-tensing-aanschaffen-licentie-874476-edited

Open sollicitatie

Wil jij ons team versterken en heb je een briljant idee hoe jij dat het beste kunt doen? Verras ons met jouw sollicitatie!

heatmap_amsterdam-779823-edited

Esri GIS Consultant

Tensing zoekt een ondernemende GIS Consultant met (uitgebreide) kennis van het Esri platform. Jij weet wat API's, portals en servers zijn, jij adviseert jouw klanten daarover en je past jouw kennis in de praktijk effectief toe. Wij bieden jou de mogelijkheid om een grote stap te maken in jouw carrière.

fme-tensing-faq-848398-edited

Stagiair Finance

Heb jij zin om nu eindelijk je theorie opleiding om te zetten in een praktijkervaring? Heb jij een geweldig afstudeerproject maar nog geen stageplek om dit te realiseren? Dan is Tensing op zoek naar jou.

Business-Photos-1-267657-edited

Stagiair Marketing en Communicatie

Heb jij zin om jezelf te verdiepen in een snelgroeiend specialisme binnen de IT-branche? Wil je met veel verantwoordelijkheden zowel praktisch als strategisch aan de slag met marketing en/of communicatie? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Rien Krol.

internet of things everything connected shutterstock_436599715-206283-edited

Senior Data Scientist

Tensing zoekt een Senior Data Scientist. Bij Tensing geloven wij, dat iedere organisatie het recht heeft om met feiten en data onderbouwde keuzes te maken. Wil jij hier onze klanten in faciliteren?

safe-software-fme-licenties-tensing

Safe Software FME Developer

Tensing zoekt een ondernemende FME Developer. Transformers, workspaces, readers en writers kennen geen geheimen voor jou. Wij bieden jou de mogelijkheid om een grote stap te maken in jouw carrière.

pinpoints map shutterstock_539023048-359475-edited

Junior (GIS) Developer

Tensing zoekt een junior (GIS) Developer (jij denkt in JavaScript, HTML en C#). Wij bieden jou de mogelijkheid om een grote stap te maken in jouw carrière.

esri-arcgis-tensing

Esri GIS Developer

Tensing zoekt een ondernemende GIS Developer met (uitgebreide) kennis van het Esri platform, denk daarbij aan de ontwikkelomgeving ArcObjects. Wij bieden jou de mogelijkheid om een grote stap te maken in jouw carrière.

Wat je kan verwachten bij Tensing:

Focus

Focus op maar één ding en dat is GIS-oplossingen, waardoor je echt een specialist kunt zijn op Esri ArcGIS of Safe Software FME.

Kwaliteit

Kwaliteit door alleen vakmensen aan te nemen met Geo-ICT in het DNA, Vakmensen die oplossingen ontwikkelen waar de klant echt behoefte aan heeft.

Plezier

Plezier door de passie voor GIS te delen, uitdagende opdrachten uit te voeren, te blijven leren en leuke sociale activiteiten met elkaar te ondernemen.

Wanneer dit je aanspreekt neem dan contact op voor een open sollicitatie of voor onze vacatures!

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op eindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy