GIS Developer

Tensing is dé specialist op het gebied van Geo-ICT oplossingen. Wij onderscheiden ons met de focus op het Esri ArcGIS platform en Safe Software FME. Jouw hoofdtaak is softwareontwikkeling op het gebied van Microsoft en ArcGIS. Denk hierbij aan C#/.NET en JavaScript. De development stack van onze klanten is constant in beweging, dat betekent dat jij actuele kennis blijft opdoen van de nieuwste technieken. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkelingen rondom Machine Learning. Als team leveren we maatwerk en generieke oplossingen voor onze klanten in Nederland, Duitsland, België en Amerika.

Jouw nieuwe collega's zijn gepassioneerd door hun werk, ontwikkelen zich voortdurend op het vakgebied en bekronen dit met certificering. Kennis én ervaring delen speelt een belangrijke rol in het functioneren van ons team. Zo maken wij onze ambities om permanent innovatief te zijn waar!

Tensing zoekt een ondernemende GIS Developer en je bent helemaal een 'Developer- Topper' als je kennis hebt van het Esri platform. Wij bieden jou de mogelijkheid om te werken in aansprekende en uitdagende projecten bij een groeiend en innovatief bedrijf. Je bent actief betrokken bij de verdere groei, uitbouw en professionalisering van onze organisatie. Kennisdelen en samenwerken is een belangrijk uitgangspunt, we werken op basis van vertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel. Daardoor krijg je bij ons volop de ruimte om het initiatief te nemen. Wij zijn specialist op het ArcGIS én FME platform en leiden jou op om dat ook te worden. Develop yourself en sluit je aan bij ons groeiende en sterk gedreven team!

Over jou:

 • Je hebt een afgeronde WO of HBO opleiding, gerelateerd aan ICT of Geo;
 • Je hebt ervaring met software ontwikkeling in C# en/of HTML5;
 • Je hebt ervaring met de ArcGIS ontwikkelomgevingen;
 • Je bent in staat om klant processen te vertalen naar een implementatie;
 • Je bent leergierig en volgt de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied;
 • Je hebt een onderzoekend en ondernemend karakter;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • En je hebt de mentaliteit om als teamplayer te werk te gaan. 

Wil jij jezelf ontwikkelen én werken in een hecht team? Solliciteer vandaag!

Nog even op een rij wat wij jou te bieden hebben

 • Aansprekende en uitdagende projecten bij een groeiend en innovatief bedrijf;
 • Actieve betrokkenheid bij de verdere groei, uitbouw en professionalisering van onze organisatie;
 • Een professionele werkomgeving omgeving waar:
     - Kennisdeling en samenwerken het uitgangspunt is;
     - We werken op basis van vertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel;
     - Je volop ruimte krijgt om initiatief te nemen;
     - Je werkt met een persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:
     - Laptop;
     - Mobiele telefoon naar keuze;
     - Opleidingsbudget;
     - Leaseauto of mobiliteitsbudget.

Nog enkele laatste verwachtingen

 • Je hebt een Esri certificering of bent bereid dit te behalen;
 • Je hebt basiskennis van IT architecturen of bent bereid dit te leren;
 • Je hebt een passie voor het oplossen van complexe problemen.

Over Tensing GIS Consultancy

Tensing is een snel groeiende specialist in ruimtelijke business intelligence. Onze organisatie geeft advies, realiseert implementaties en voert beheer op geografische informatie systemen op basis van standaard technologie platforms. Onze specialisten kunnen voor kortere of langere tijd worden ingezet om met hun kennis een bijdrage te leveren, bijvoorbeeld aan vraagstukken omtrent architectuur, data kwaliteit, de transformatie en integratie van ruimtelijke gegevens en ook niet-ruimtelijke gegevens en het (mobiele) ontsluiten van GIS data. Naast advies verzorgen wij de volledige implementatie van oplossingen op basis van de standaard technologie platformen (Esri ArcGIS en Safe Software’s Feature Manipulation Engine (FME)). 

Tensing biedt ook maatwerk oplossingen in die gevallen waarin een standaard platform niet voldoet. Voor de ontwikkeling van deze maatwerk oplossingen worden bestaande technologie platformen verrijkt met maatwerk componenten, die wij in eigen beheer ontwikkelen.

Onze dienstverlening is er op gericht, (ruimtelijke) data te converteren naar ruimtelijke business intelligence. De kracht van toevoeging van omgevingsbewuste informatie voor onze klanten is, dat het klantenservice, medewerkerstevredenheid, efficiency en winstgevendheid kan vergroten.

Procedure

De procedure omvat een selectiegesprek en een arbeidsvoorwaardelijk gesprek. Stuur je CV en motivatiebrief naar solliciteren@tensing.com

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Milou van der Velden, +31 (0)6 550 005 79.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Arrowbtn

Ik kijk er naar uit om met jou in gesprek te komen. Wie weet ben jij binnenkort mijn nieuwe collega!

Milou van der Velden,HR Specialist

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy