Tensing zoekt jou!

Ben je ambitieus? Wil je verder groeien en investeren in jezelf? Wij bieden jou de mogelijkheid om een grote stap te maken in jouw carrière. Ga jij de uitdaging aan?

Wil jij ons team versterken met jouw talent en ambities en heb je een briljant idee hoe jij dat het beste kunt doen? Verras ons met jouw sollicitatie!

Wil jij jezelf ontwikkelen én werken in een hecht team? Solliciteer vandaag!

Over Tensing GIS Consultancy

Tensing GIS Consultancy is dé specialist op het gebied van Geo-ICT oplossingen en wij onderscheiden ons met de focus op het Esri ArcGIS platform en Safe Software FME. Jouw nieuwe collega's zijn gepassioneerd door hun werk, ontwikkelen zich voortdurend op het vakgebied en bekronen dit met certificeringen.

Kennis én ervaring delen speelt een belangrijke rol in het functioneren van ons team. Zo maken wij onze ambitie om innovatief te blijven waar!

Voor meer informatie over Tensing kun je terecht bij Milou van der Velden, +31 (0)418 572 800 of per mail mvandervelden@tensing.com

Solliciteer direct

Arrowbtn

Ik kijk er naar uit om in gesprek te komen, Wie weet ben jij binnenkort mijn nieuwe collega!

Milou van der Velden,HR Specialist

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy