Tensing zoekt jou!

Ben je ambitieus? Wil je verder groeien en investeren in jezelf? Wij bieden jou de mogelijkheid om een grote stap te maken in jouw carrière. Ga jij de uitdaging aan?

Wil jij ons team versterken met jouw talent en ambities en heb je een briljant idee hoe jij dat het beste kunt doen? Verras ons met jouw sollicitatie!

Wil jij jezelf ontwikkelen én werken in een hecht team? Solliciteer vandaag!

Over Tensing GIS Consultancy

Tensing GIS Consultancy is dé specialist op het gebied van Geo-ICT oplossingen en wij onderscheiden ons met de focus op het Esri ArcGIS platform en Safe Software FME. Jouw nieuwe collega's zijn gepassioneerd door hun werk, ontwikkelen zich voortdurend op het vakgebied en bekronen dit met certificeringen.

Kennis én ervaring delen speelt een belangrijke rol in het functioneren van ons team. Zo maken wij onze ambitie om innovatief te blijven waar!

Voor meer informatie over Tensing kun je terecht bij Chantal Juursema, +31 (0)418 572 800 of per mail cjuursema@tensing.com

Solliciteer direct

Arrowbtn

Ik kijk er naar uit om in gesprek te komen, Wie weet ben jij binnenkort mijn nieuwe collega!

Chantal Juursema,HR Specialist

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy