Stagiair Finance

Heb jij zin om nu eindelijk je theorie opleiding om te zetten in een praktijkervaring? Heb jij een geweldig afstudeerproject maar nog geen stageplek om dit te realiseren? Dan is Tensing op zoek naar jou. 

Tensing is specialist op het gebied van Geografische Informatie Systemen. Dat kan je vergelijken met een ultra slimme kaart. Die helpt om betere beslissingen te maken. Denk aan antwoorden op vragen zoals: ‘Waar is de dichtstbijzijnde pizzaria met de beste beoordeling op Iens waar ze een heerlijke pizza Quattro Stagioni hebben en écht Italiaans schepijs als dessert?’ 

Jij zit in het laatste jaar van je opleiding Finance. Het vinden van een mooie stageplek is dan een mooie uitdaging. Hou je van techniek en van een grote verantwoordelijkheid tijdens je stage? Dan ben je bij Tensing aan het goede adres. 

Wil jij jezelf ontwikkelen én werken in een hecht team? Solliciteer vandaag!

Een greep uit de werkzaamheden:

  • Praktijkervaring opdoen inzake de basisvaardigheden van een financiële administratie. 
  • Mutaties verwerken ide administratie (o.a. facturen boeken, bankafschriften verwerken.) 
  • Ruimten begeleiding om je afstudeerproject te maken 

Over je stage

Om je stage extra leuk te maken zorgen wij voor een goede stagevergoeding, veel gezelligheid, smoothies, een koelkast vol met frisdrank, een voetbaltafel en een Xbox.

Meer weten? Bel of app Karin Zijlemans op 06 – 4285 9048 of mail naar kzijlemans@tensing.com. 

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Arrowbtn

Ik kijk er naar uit om in gesprek te komen, Wie weet ben jij binnekort mijn nieuwe collega !

Karin Zijlemans,Finance controller

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op eindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy