Stagiair Marketing en Communicatie

Heb jij zin om jezelf te verdiepen in een snelgroeiend specialisme binnen de IT-branche? Wil je met veel verantwoordelijkheden zowel praktisch als strategisch aan de slag met marketing en/of communicatie? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Rien Krol.

Tensing is specialist op het gebied van Geografische Informatie Systemen. Dat kan je vergelijken met een ultra slimme kaart. Die helpt om betere beslissingen te maken. Denk aan antwoorden op vragen zoals: ‘Waar is de dichtstbijzijnde pizzaria met de beste beoordeling op Iens waar ze een heerlijke pizza Quattro Stagioni hebben en écht Italiaans schepijs als dessert?’

Jij zit in het derde of vierde jaar van je opleiding communcatie of marketing. Het vinden van een mooie stageplek is dan een mooie uitdaging. Hou je van techniek en van een grote verantwoordelijkheid tijdens je stage? Dan ben je bij Tensing aan het goede adres.

Wil jij jezelf ontwikkelen én werken in een hecht team? Solliciteer vandaag!

Een greep uit de werkzaamheden:

  • Films opnemen en monteren
  • Interviews doen en uitwerken
  • Interne en externe communicatie
  • Social media onderhouden
  • Blogs en vlogs maken
  • Events organiseren

Over je stage

Om je stage extra leuk te maken zorgen wij voor een goede stagevergoeding, veel gezelligheid, smoothies, een koelkast vol met frisdrank, een voetbaltafel en een Xbox.

Meer weten? Bel of app Rien Krol op 06 – 1500 7879 of mail naar rkrol@tensing.com.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Arrowbtn

Ik kijk er naar uit om in gesprek te komen, Wie weet ben jij binnekort mijn nieuwe collega !

Rien Krol,Communicatiespecialist

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op eindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy