YPYoung Professional

Ben jij (binnenkort) afgestudeerd of heb je maximaal 2 jaar werkervaring op het gebied van Geo-ICT? Bij Tensing bieden we je een uitdagende, leerzame start van je carrière. Als Young Professional ontwikkel jij de essentiële kennis en basisvaardigheden om onze klanten goed te kunnen bedienen.

SOLLICITEER DIRECT


Begin aan de reis van je carrière 

Tensing Base Camp is ons uitgebreide Young Professional programma om jou op te leiden tot een ervaren professional. Dit houdt in dat we je trainen op de techniek met trainingen rondom Agile/Scrum, ArcGIS, FME en Python en ook op sociaal vlak met trainingen rondom consultancy vaardigheden.Hierbij gaan we onder andere werken aan jouw presentatie- en communicatievaardigheden. Zo leer je dezelfde taal te spreken met je collega’s en klanten.

Tijdens het intensieve traject van één jaar behaal je de nodige certificaten en doe je praktijkervaring op bij onze klanten. Je krijgt de mogelijkheid te onderzoeken waar je ambities en kracht liggen, zodat je na dit jaar kunt doorgroeien in de rol die bij je past.

Waar kom je te werken?

Tensing is een consultancy organisatie die klanten helpt om tot nieuwe inzichten te komen vanuit het perspectief van locatie-informatie. Wij geloven dat een locatiestrategie het beste werkt met de juiste data. Daarom zijn wij naast onze specialisatie in Geografische Informatie Systemen (GIS) ook zeer bedreven op het gebied van Data Integratie. 

Met een hecht team van meer dan 70 consultants leveren we oplossingen voor klanten in Europa. De meeste klanten bevinden zich in Nederland, maar ook bedienen wij klanten in het buitenland vanuit onze kantoren in België, Frankrijk en Engeland. Tensing is een echte kennis organisatie, we zijn dan ook trots dat ons team de meeste Esri certificeringen en FME certified professionals telt binnen de Benelux. Dat bevestigt wat wij al weten: dit zijn de beste ArcGIS en FME specialisten, van Young Professionals tot en met de meest ervaren experts!

_MG_0542

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding, gerelateerd aan Geo of ICT; 
  • Bijvoorbeeld GeoMedia & Design, Geomatics of GIMA
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal; 
 • Je communiceert gemakkelijk;
 • Je bent leergierig.
 • Je hebt een aanstekelijke energie en enthousiasme; 
 • Kennisdelen is vanzelfsprekend voor je, net zoals samenwerken;

 

Wat bieden wij je?

 • Een goed salaris;
 • Een groot klantenbestand door heel Nederland waar je voor kunt werken;
 • Opleidingsmogelijkheden en maandelijkse kennisdagen waar we van elkaar leren;
 • Een groep van andere Young Professionals die tegelijk met jou starten en met wie je kan sparren en ervaringen kan uitwisselen;
 • Jaarlijks een aantal uitjes georganiseerd door onze personeelsvereniging SUMMIT;
 • Een jaarlijkse budget voor de Tensing thuiswerkwinkel bij Coolblue voor je thuiswerkplek;
 • Een vergoeding voor je internetabonnement thuis;
 • Mobiliteitsbudget afgestemd op jouw reisvoorkeuren (leaseauto, trein of vergoeding).

shutterstock_1936789567

 

 

Zijn we een match?

Solliciteer dan direct! In januari 2022 starten we de werving en selectie voor deze rol. Als jij alvast wilt voorsorteren op de leukste baan of gewoon wat meer informatie wilt, bel of mail dan met mij: Milou, +316 55000579, mvandervelden@tensing.com

Voor de invulling van deze vacature werken wij niet met recruiters. Je spreekt direct met mij en je toekomstige collega’s. Dat doen we tijdens het gehele traject, vanaf het eerste gesprek tot en met je start bij Tensing.

 

Solliciteer als Young Professional
bij Tensing

mvandervelden

Ik kijk er naar uit om in gesprek te komen, Wie weet ben jij binnenkort mijn nieuwe collega!

Milou van der Velden ,Employee Experience Specialist

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy