Tensing zoekt Young Professionals

Heb je al een aantal jaren werkervaring? Ben je ambitieus? Wil je verder groeien en investeren in jezelf? Wij bieden jou de mogelijkheid om een grote stap te maken in jouw carrière. Wij zijn specialist op het ArcGIS én FME platform en leiden jou op om dat ook te worden. Zo versterk jij met jouw ambitie ons groeiende team en ons uitgebreide klantportfolio. Ga jij de uitdaging aan?

Tijdens het Young Professional programma ontwikkel je jezelf op het gebied van Geo-ICT en krijg je trainingen op het gebied van communicatie en presenteren. Het programma is samengesteld in nauwe samenwerking met de opleidingsafdelingen van onze partners Esri en Safe Software.

Een intensief traject van drie maanden waarin je functiegerichte en vakgerichte praktijkervaring opdoet. Dit doe je vanuit een detachering-opdracht, een project of binnen onze support & beheer organisatie. Daar waar er mogelijkheden zijn wordt je in staat gesteld om met collega’s op locatie van de klant mee te kijken naar de werkzaamheden in uitvoering.

Parallel daaraan ontwikkel je jouw technische- en persoonlijke competenties. We werken daarbij met een persoonlijk, op maat gemaakt ontwikkel-programma dat naadloos aansluit op jouw kennis, ervaring en ambities. Tijdens dit traject ontvang je coaching van een ervaren Tensing collega.

Wat breng je mee:

 • Je hebt een afgeronde WO of HBO opleiding, gerelateerd aan ICT of Geo;
 • Je bent gedreven en wilt investeren in jezelf;
 • Je bent leergierig en volgt de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied;
 • Je hebt minimaal één of meerdere Jaren werkervaring.

Wil jij jezelf ontwikkelen én werken in een hecht team? Solliciteer vandaag!

Wat hebben wij je te bieden:

 • Aansprekende en uitdagende projecten bij een groeiend en innovatief bedrijf;
 • Actieve betrokkenheid bij de verdere groei, uitbouw en professionalisering van onze organisatie;
 • Een professionele werkomgeving waar:
     - Kennisdeling en samenwerken het uitgangspunt is;
     - We werken op basis van vertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel;
     - Je volop ruimte krijgt om initiatief te nemen;
     - Je werkt met een persoonlijk ontwikkelingsplan;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:
     - Laptop;
     - Mobiele telefoon naar keuze;
     - Opleidingsbudget;
     - Leaseauto of mobiliteitsbudget.

Over Tensing GIS Consultancy

Tensing GIS Consultancy is dé specialist op het gebied van Geo-ICT oplossingen en wij onderscheiden ons met de focus op het Esri ArcGIS platform en Safe Software FME. Jouw nieuwe collega's zijn gepassioneerd door hun werk, ontwikkelen zich voortdurend op het vakgebied en bekronen dit met certificeringen. Kennis én ervaring delen speelt een belangrijke rol in het functioneren van ons team. Zo maken wij onze ambities om permanent innovatief te zijn waar!

Procedure

De procedure omvat een selectiegesprek en een arbeidsvoorwaardelijk gesprek. Stuur je CV en motivatiebrief naar solliciteren@tensing.com

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Milou van der Velden, +31 (0)418 572 800 of per mail mvandervelden@tensing.com

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Arrowbtn

Ik kijk er naar uit om in gesprek te komen, Wie weet ben jij binnenkort mijn nieuwe collega!

Milou van der Velden,HR Specialist

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy