Damiano Luzzi | Esri Certified Professional
GIS Consultant

Damiano Luzzi | Esri Certified Professional

Ik ben Damiano, sinds april 2017 in dienst bij Tensing. Mijn eerste ervaringen met GIS kwamen tijdens mijn BSc Resource and Environmental Management bij de Australian National University, Canberra. Deze ervaringen gaven mij een indruk in de GIS-wereld en leidden tot de keuze voor de MSc Geo-Information Science in Wageningen. Tijdens deze studie richtte ik mijzelf op de Geo-ICT en kon ik mijn GIS-kennis behoorlijk uitbreiden.

Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan buitensporten. Navigatie sporten zoals oriënteringsloop en adventure racen vind ik erg leuk omdat zij zowel een fysieke als mentale uitdaging bieden. Zo kan ik hardlopen en mountainbiken combineren met snel kaarten lezen en strategisch routes plannen. Bovendien vindt men mij ook vaak in de klimhal, maar als het weer goed is en ik tijd heb dan wel liever buiten op echte rotsen.

Doelgericht werken met een groep kennisprofessionals is iets dat mij erg aanspreekt bij Tensing. Al op de eerste dag was het duidelijk dat er een open en gezellige sfeer is waar iedereen bereid is om elkaar te helpen. Dit leidt tot een aangename werkomgeving waarin er ook veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen.