FME Training

Tensing is dé gecertifieerde FME-opleider van Nederland en biedt FME-trainingen aan op ieder gewenst niveau. Dus of je nieuw bent met FME of een doorgewinterd FME-er, wij hebben altijd een training die aansluit op jouw ervaring, kennis en behoeften.

Na het volbrengen van één van onze twee-daagse trainingen ben je officieel 'FME Certified'. Maar wij gaan verder en zorgen ervoor dat je ook na je training up-to-date blijft!

Wie gingen je voor?


Waarom een FME training bij Tensing?

Een training bij Tensing is meer dan alleen een training. Het zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt. Dit komt dat het interactieve karakter van de sessies. Hieronder enkele redenen om te kiezen voor een FME-training bij Tensing:

  • De meest ervaren trainers met up-to-date kennis van de nieuwste versies van FME;
  • Trainen in kleine groepen voor maximale interactie en persoonlijke begeleiding; 
  • Eigen trainingsmaterialen, tot stand gekomen uit onze ervaringen en feedback van cursisten;
  • Treed toe tot onze FME community: stel jouw vragen op één van de FME terugkomdagen, blijf op de hoogte van onze leerzame kennisevents, connect met trainers en medecursisten en ontvang interessante updates. 

Ontdek ons trainingsaanbod:

Meer weten?

Meer weten over onze trainingen en de beschikbare data? Download dan onze trainingsbrochure of plan vrijblijvend een 10-minutengesprek met opleidingscoördinator Iris van Leeuwen. 

Ontmoet de FME trainers

 Pim ChristiaansPim-Christiaans  


Thomas Merkus
Thomas-Merkus

 


Cynthia de Vos
Cynthia-de-Vos

 


Leo HendrikxLeo-Hendrikx

 

Trainingsoverzicht Tensing Academy

In dit trainingsoverzicht vind je alle trainingen van de Tensing Academy. Daarnaast biedt het alle praktische informatie over onze trainingen. Download het overzicht (PDF) en ontdek welke training het beste past bij jouw kennis, ervaring en ambities.