Onze oplossingen komen tot stand met de software van Esri ArcGIS en FME Safe Software. Ook werken wij vanuit Tensing Labs aan innovatieve software die invulling geeft aan actuele behoeften vanuit de markt.

Samen vormen deze krachtige platformen en onze innovatieve oplossingen de software toolbox van onze specialisten. 

Bekijk onze toolbox

safe-software-fme-tensing-1

Safe Software FME

Met FME verbind je applicaties, transformeer je data en automatiseer je workflows. Wij kunnen dit voor je doen, maar als Safe Software Silver partner bieden we ook licenties en helpen we je om aan de slag te gaan met FME.

esri-arcgis-tensing

Esri ArcGIS

Met ArcGIS maken wij kaarten, stimuleren we samenwerkingen en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie. Tensing is Esri Gold Partner met vele jaren ervaring. ArcGIS kent voor ons geen geheimen.

Labs

Tensing Labs

Tensing Labs is het innovatiecentrum van Tensing. Vanuit deze denktank ontwikkelen we waardevolle oplossingen voor organisaties die werken met locatie informatie. Maak kennis met onze nieuwste innovaties!

Maak kennis met ons trainingsaanbod

Bij Tensing delen we graag onze kennis over Geografische Informatie en de technologische platformen FME en ArcGIS. Dit doen we aan de hand van trainingen in ons opleidingscentrum en coachingtrajecten bij jou op locatie.

Benieuwd welke trainingen wij bieden en hoe het coachingtraject eruit ziet?

BEKIJK HET TRAININGSAANBOD
 

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy