Tensing Labs

Tensing Labs is het innovatieve testcentrum van Tensing. Door zelf aan de slag te gaan met de nieuwste technieken ontdekken we samen met onze relaties de échte meerwaarde van techniek voor de gebruiker. Benieuwd? Probeer het zelf!

Ruimtelijke-data-1-2

Snowflake Cloud Data Platform


Onze koppeling met Snowflake, een cloud-based data- & analyseplatform, optimaliseert het proces van data integratie aan de hand van geo-data.

3d-geoviewer-mogelijkheden

3D GeoViewer


De Tensing 3D GeoViewer voor Architecten geeft context aan al jouw ontwerpen! Integreer jouw 3D model in een natuurlijke of bebouwde omgeving.

planet-object-detection-tensing

Planet Object Detection (POD) Platform

Het POD Platform detecteert automatisch objecten op basis van foto of video. Denk aan dakobjecten, gebouwen, uitbouwen en zonnepanelen.

mockuper (4)

Geographic Language Processing (GLP) Platform

Het GLP Platform combineert GIS met Natural Language Processing. Zo kunnen gebruikers (ook zonder kennis van GIS) data opvragen, aanmaken en wijzigen.

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy