Tensing Labs is het innovatieve testcentrum van Tensing. Door zelf aan de slag te gaan met de nieuwste technieken ontdekken we samen met onze relaties de échte meerwaarde van techniek voor de gebruiker. Benieuwd? Probeer het zelf!

3d-geoviewer-mogelijkheden

3D GeoViewer


De Tensing 3D GeoViewer voor Architecten geeft context aan al jouw ontwerpen! Integreer jouw 3D model in een natuurlijke of bebouwde omgeving.

planet-object-detection-tensing

Planet Object Detection (POD) Platform

Het POD Platform detecteert automatisch objecten op basis van foto of video. Denk aan dakobjecten, gebouwen, uitbouwen en zonnepanelen.

mockuper (4)

Geographic Language Processing (GLP) Platform

Het GLP Platform combineert GIS met Natural Language Processing. Zo kunnen gebruikers (ook zonder kennis van GIS) data opvragen, aanmaken en wijzigen.

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy