Tensing Labs is het innovatieve testcentrum van Tensing. Door zelf aan de slag te gaan met de nieuwste technieken ontdekken we samen met onze relaties de échte meerwaarde van techniek voor de gebruiker. Benieuwd? Probeer het zelf!

3d-geoviewer-mogelijkheden

3D GeoViewer

De Tensing 3D GeoViewer voor Architecten geeft context aan al jouw ontwerpen! Integreer je 3D model in de bebouwde omgeving.

planet-object-detection-tensing

Planet Object Detection

De POD-viewer detecteert automatisch specifieke objecten op basis van foto of video. Denk aan dakobjecten, gebouwen en uitbouwen en zonnepanelen.

Team sfeerbeeld Tensing-1

Deel jouw idee

Heb jij een geniaal idee over hoe geo informatie jou verder kan helpen? Deel hem met ons en wij bespreken hem in ons team.

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy