Esri ArcGIS: breng geografische data in kaart

Bij Tensing combineren we de kracht van Esri’s ArcGIS met onze kennis en jarenlange ervaring in deze branche. Deze kennis beperkt zich niet alleen tot het programma Esri ArcGIS, maar onze consultants zijn ook expert op het gebied van data integratie, consultancy en we hebben ook trainingen om jou daarbij te helpen. Hiermee zijn wij in staat het maximale uit de software Esri ArcGIS te halen. En dat resulteert weer in betere en slimmere oplossingen. 

Wat is Esri ArcGIS?

Esri ArcGIS is is hét platform voor het maken, analyseren en visualiseren van geografische informatie. De data wordt zo voor iedereen beschikbaar en iedereen kan er intelligente kaarten mee creëren.

Onze ArcGIS bouwstenen

Wanneer we Esri ArcGIS uitrollen leggen we onze focus op een viertal pijlers: maps, data, analyse en apps. Deze bouwstenen vormen de basis voor een succesvolle uitrol van jouw GIS-strategie.

Benieuwd naar hoe onze consultants jouw organisatie kunnen helpen? Bezoek dan eens onze consultancy pagina.

 

Maps

Data

Analyse

Apps

1

2

3

4

Creëer interactieve kaarten om zo jouw data te visualiseren en te verkennen. Met onze hulp pas je krachtige analyses toe en verschillende soorten kaarten laten je jouw data verfijnen. Verrijk je kaarten door content toe te voegen uit Esri’s databibliotheek. Gebruik standaard symbolen en basiskaarten om je kaarten te personaliseren. En deel de door jouw gecreëerde kaarten om vooruitgang te stimuleren.

Tover ruwe data om in een overzichtelijk geheel dat klaar is om geanalyseerd te worden. Gebruik data van verschillende bronnen en extracteer, transformeer en verrijk zo je locatiewaarden. Geef je data betekenis wanneer je ze in de echte wereld tot leven brengt. Met onze hulp maak je gebruik van Esri ArcGIS’s collectie van meer dan 15.000 data variabelen uit meer dan 130 landen!

Ga verder dan de standaard kaart visualisaties door je locatie data te integreren in je analyse. Beantwoord vragen over ruimtelijke ordening doormiddel van de meest uitgebreide analytische technieken en algoritmes. Gebruik verschillende data formats, maten en schalen om bijvoorbeeld een nieuwe ontwikkelingslocatie te vinden, patronen te herkennen en voorspellen, en om te zien hoe patronen veranderen met de tijd.

Onze consultants zijn experts op alle softwareoplossingen van Esri ArcGIS. Esri biedt een complete SaaS mapping oplossing met ArcGIS Online en wordt ondersteund door ArcGIS online assistant. Daarnaast is er ook een volwaardig GIS computer systeem in de vorm van ArcGIS desktop. Alle systemen van Esri ArcGIS zijn in combinatie met elkaar te gebruiken. Of je nou voor de online oplossing, desktop software of beide kiest.

 

 

 

Jouw data in kaart met ArcGIS?

Plan een sparringssessie met een van ons experts