Esri ArcGIS

ArcGIS is hét platform voor het maken, analyseren en visualiseren van Geografische Informatie. Data komt zo voor iedereen beschikbaar om intelligente kaarten te creëren.

Bij Tensing combineren we de kracht van ArcGIS met onze kennis en jarenlange ervaring. Deze kennis beperkt zich niet tot alleen ArcGIS, maar onze consultants zijn ook expert op gebied van Data Integratie. Hiermee zijn wij in staat het maximale uit ArcGIS te halen. En dat resulteert in betere en slimmere oplossingen. 

Benieuwd naar hoe onze consultants jouw organisatie kunnen helpen? Bezoek dan eens onze consultancy pagina en het trainingsoverzicht.

Onze ArcGIS bouwstenen

Wanneer we ArcGIS uitrollen leggen we focus op een viertal pijlers. Deze bouwstenen vormen de basis voor een succesvolle uitrol van jouw GIS strategie.

 

Maps

Data

Analyse

Apps

1

2

3

4

We richten de kaarten in. Deze inrichting vormt de geografische container voor de datalagen en analyses waarmee je wilt werken. De maps zijn deelbaar en kunnen worden ingebed in apps.

In dit component combineren we verschillende datalagen op basis van ruimtelijke informatie. Deze GIS-data omvat afbeeldingen, functies en basemaps gekoppeld aan spreadsheets en tabellen.

We voeren ruimtelijke analyses uit die helpen bij het beoordelen, voorspellen en begrijpen van data. Dit levert nieuwe inzichten die je helpen bij de  besluitvorming binnen jouw organisatie.

Hier richten we de apps in die de gebruiker helpen om GIS toe te passen in de praktijk. Deze GIS-apps werken op vrijwel alle devices: mobiele telefoons, tablets, in webbrowsers en op desktops.

 

 

Jouw data in kaart met ArcGIS?

Plan een sparringssessie met een van ons experts

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2021 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy