Gedeelde expertise voor meer rendement uit ruimtelijke data
 

Avineon en Tensing, twee toonaangevende merken op het gebied van geografische data, hebben hun krachten gebundeld. Samen bieden we meer dan 30 jaar ervaring en een uitgebreid portfolio van datadiensten en -oplossingen.


Deze samenwerking stelt ons in staat om jou beter en sneller van dienst te zijn. Bovendien kunnen we onze innovatieve diensten en oplossingen nu nog beter afstemmen op jouw behoeften en de end-to-end ondersteuning bieden die je verdient.
 

 

Over Avineon / Tensing

2
Merken
5
Europese kantoren
+100
Gecertificeerde GIS & Data Specialisten
+500
Tevreden klanten

Het meest gespecialiseerde team van GIS- en FME-professionals in Europa en een ervaren, internationaal team van data- en engineering-experts slaan de handen inéén. Samen zijn wij er om jou te helpen om het maximale uit jouw (geo-)data te halen.

Nu en in de toekomst.

Logo-Tensing

Tensing levert de beste specialisten om organisaties te helpen data waardevol te maken door het gebruik van geografische informatie. Met beste middelen: Esri ArcGIS en Safe Software's FME.

Meer info? Ga naar www.tensing.com  

Logo-Avineon

Avineon biedt 2D en 3D data engineering diensten en oplossingen. Wij richten ons op het verbeteren van de integratie, kwaliteit, interoperabiliteit, analyse en visualisatie van bedrijfssystemen, assets en data.

Meer info? Ga naar www.avineon.com 

 

Wil je meer weten over onze diensten?

Tensing

Laat het ons weten door het formulier in te vullen. Een adviseur zal binnen één werkdag vrijblijvend contact met je opnemen om al jouw vragen te beantwoorden.