DE KRACHT VAN GEOGRAFISCHE DATA VOOR UTILITIES

Je wilt dagelijks op een doelmatige en duurzame wijze de leveringszekerheid, continuïteit en kwaliteit van jouw netwerk waarborgen. Geografische data is hierbij onmisbaar, omdat het je ongekende mogelijkheden bij de ondersteuning van kritische bedrijfsprocessen biedt. Zo kun je snel en adequaat inspelen op calamiteiten, efficiënt toewerken naar aanleg of onderhoud en negatieve effecten van klimaatverandering in goede banen leiden.

Als Utility-specialist levert Tensing data-experts en -oplossingen aan grote en kleine organisaties. Altijd met als doel om een betrouwbaar netwerk, efficiënte(re) samenwerking en betere in- en externe communicatie te realiseren.

 

Referenties UTility markt

WAAROM HET UTILITY NETWORK?

 Wat zorgt ervoor dat data leidt tot betere bedrijfsprocessen en een duurzaam, betrouwbaar netwerk? Ons antwoord is het Esri Utility Network. Dit is een state of the art GIS-oplossing, speciaal ontwikkeld voor de utility-sector. Het biedt locatiegedreven data- en assetbeheer met alle nodige  functionaliteit voor netwerkmodellering, -bewerking en -analyse. En dat alles centraal beschikbaar en te sturen vanuit één platform.
 

Het centraal visualiseren van assets binnen het netwerk op een digitale kaart resulteert in:

✔  Realtime inzicht op conditie van het netwerk door visualisatie assetlocaties;
✔  Effectiever inrichten processen rondom inspectie, onderhoud en storingsafhandeling;
✔  Betere samenwerkingen en processen minder foutgevoelig.

Om je een goed beeld te geven van de werking en de voordelen van het Utility Network, hebben we hierover een Story Map van gemaakt. Deze visualisatie neemt je mee van A tot Z. OPEN STORYMAP

Casestudie: Utility Network Pidpa

Lees in deze casestudie hoe de proof of concept
van het Utility Network bij Pidpa is verlopen.

TENSING IS ERKEND ESRI UTILITY NETWORK SPECIALIST 

De overstap naar het Utility Network biedt veel voordelen, maar is ook een omvangrijk project. Begeleiding door een ervaren advies- en implementatiepartner is dan een vereiste. 

Tensing-project-aanpak-website-definitief-NL
Tensing is Esri Gold Partner en één van de weinig officieel erkende Esri Utility Specialisten binnen Europa. We leveren hoogwaardige GIS diensten en bieden een bewezen aanpak voor implementatie en migratie van het Utility Network. Zo kunnen wij ook jou helpen bij een soepele transitie naar het Esri Utility Network inclusief de nazorg die het verdient.

Meer weten over onze aanpak? Download hier de Infographic ‘Utility Network - een bewezen aanpak.

Esri Utility Network

Utility Network Calculator

Het Utility Network levert organisaties veel voordelen, maar wat moet je investeren? Met de Utility Calculator kun je jouw investering snel en laagdrempelig in kaart te brengen.