GIS Consultancy voor nutsbedrijven

Een naadloze integratie tussen je geografische- en assetmanagementsysteem biedt oneindige mogelijkheden voor nutsbedrijven. Het ESRI Utility Network is een onmisbaar instrument om deze naadloze integratie te bewerktstelligen. Meer doen met minder systeem gaat een stuk eenvoudiger als je geografische assetdata in ESRI-software verwerkt wordt.

Tensing is erkend Esri Utility Network specialist en heeft ervaren Utility Network-specialisten in dienst die de mogelijkheden van deze software van binnen en buiten kennen. Onderstaande best practices geven je een uitgebreid beeld van de mogelijkheden.

 

Onze best practices bij nutsbedrijven

De rol van FME in de datamigratiefase

De datamigratiefase is één van de grote uitdagingen bij het implementeren van het Utility Network. Om legacydata efficiënt en snel te verwerken gebruiken we FME, de beste data-integratiesoftware voor geografische gegevens. Tijdens de datamigratiefase kunnen veelvoorkomende datafouten met behulp van slimme scripts worden opgelost op batchniveau.

Het verhogen van de datakwaliteit is van groot belang voor een geslaagde implementatie. De datavereisten zijn door de jaren heen steeds hoger geworden. Simpelweg omdat de mogelijkheden met de komst van het ESRI Utility Network groter zijn geworden. In de blog Efficiënter assetmanagement dankzij FME bespreken we tot in detail hoe je offline tekeningen, ingescande foto’s en tekeningen uit technische tekenprogramma’s met behulp van FME ‘slimmer maakt’ en daarmee klaar voor de eisen van het hedendaagse assetmanagement.

Voor netwerkbeherende organisaties is de integratie van het assetmanagement- en je geografische informatiesysteem essentieel

 

Tensing is erkend ESRI Utility Network Specialist

De overstap naar het Utility Network biedt veel voordelen, maar is ook een omvangrijk project. Begeleiding door een ervaren advies- en implementatiepartner is dan een vereiste. 

Tensing-project-aanpak-website-definitief-NL
Tensing is Esri Gold Partner en één van de weinig officieel erkende Esri Utility Specialisten binnen Europa. We leveren hoogwaardige GIS diensten en bieden een bewezen aanpak voor implementatie en migratie van het Utility Network. Zo kunnen wij ook jou helpen bij een soepele transitie naar het Esri Utility Network inclusief de nazorg die het verdient.

Meer weten over onze aanpak? Download hier de Infographic ‘Utility Network - een bewezen aanpak.

Esri Utility Network

Gecertificeerde GIS Consultant nodig?

Plan dan direct een vrijblijvende afspraak!