FME software

FME van Safe Software is onmisbaar wanneer je met geografische data in meerdere systemen werkt. Tensing is Silver Partner van FME en helpt je graag met het optimaliseren van je proces. Direct een FME software licentie nodig? Dat kan! Hulp nodig bij het optimaliseren van je proces? Ook dat is mogelijk!

FME-4

Waarom kies je voor FME?

FME automatiseert je workflow op een overzichtelijke wijze. Complexe dataverbindingen zijn relatief eenvoudig in te richten. Wanneer je een kaartweergave bouwt is FME een onmisbare factor op de achtergrond. Veel functionaliteiten van deze tool zijn geïntegreerd in het ESRI ArcGIS-platform, wereldwijd het meest gebruikte geografisch informatiesysteem.

Je kunt FME aan alle beschikbare systemen koppelen en bronnen importeren en verwerken in je workflow. Dit maakt veel handwerk overbodig. Het kopiëren van gegevens van Systeem A naar Systeem B bijvoorbeeld.

FME is eenvoudig in gebruik. De basis is snel geleerd. Je hoeft geen softwareontwikkelaar te zijn om ermee te werken. Grafisch gezien is FME heel overzichtelijk. De workflows zijn makkelijker te interpreteren.

FME faciliteert overdraagbaar werken. Je kunt je werkprocessen uittypen en plaatsen in je workflow. Altijd vindbaar op de plek waar je werkt, dus.

Zodra je FME-configuratie staat, ga je het grootste voordeel ervaren: het optimaliseren van je workflow wordt een stuk eenvoudiger. De foutmarge die door handmatig werk kan ontstaan gaat omlaag en het wordt een makkelijker om een uniforme werkwijze te faciliteren.

Wat kan Tensing voor je doen?

Tensing staat je graag bij in je FME-proces. Ben jij er nog niet zeker van of FME de tool is die je nodig hebt? We begeleiden graag je implementatieproces!

Heb je hulp nodig bij het uniformeren van je werkproces of heb je hulp nodig bij het verbeteren van je FME-configuratie? Ook daar kunnen we je bij helpen.

Ben je er al tevreden over je FME-inrichting, maar kamp je met een personeelstekort? Dan leveren we direct dé aanvulling voor jouw team!

Waarom kies je voor Tensing?

De configuratiemogelijkheden van FME zijn zeer uitgebreid. Zo uitgebreid, dat je een specialist nodig hebt om alles uit FME te halen. Onze FME Specialisten zijn allemaal gecertificeerd. Daarnaast kent Tensing een cultuur van kennisdeling. We maken elkaar beter. Bijvoorbeeld tijdens de maandelijkse kennisdagen waar we projecten en ervaringen presenteren. Leren van elkaar is gemeengoed. Deze constante drive om de beste te zijn in FME geeft ons een unieke positie in de Benelux en daarbuiten.

 

FME software producten

Op onderstaande pagina's gaan we dieper in op de mogelijkheden van FME Form, Flow en Flow Hosted. Liever testen in de praktijk? Dat kan! Vraag een FME proefperiode van dertig dagen aan, zodat je de voordelen zelf kunt ervaren!

Meer halen uit FME software?

Wil je meer halen uit je huidige FME software of wil je zeker weten dat je het maximale haalt uit je nieuwe licentie? Weet je wel wat je wilt met FME, maar niet precies hoe?

Onze gecertificeerde FME-trainers helpen je graag! Bekijk onze FME trainingspagina voor meer informatie!

Probeer FME vrijblijvend uit!

Wil je vrijblijvend kennismaken met het FME platform zonder te betalen voor de software? Start dan de FME proefperiode! Na 30 dagen loopt de trial vanzelf af, zonder verdere verplichtingen.