Verbind, transformeer en automatiseer met FME

FME is een data-integratie platform dat het eenvoudig maakt om honderden verschillende applicaties te verbinden, data in talloze manier te transformeren en data processen te automatiseren. Het platform wordt bij het merendeel van onze klanten tevens ingezet om continue de kwaliteit van de data te bewaken en te verhogen door het uitvoeren van automatische datavalidaties en datacorrecties.

Bestel je FME licentie

Tensing is als FME specialist al jaren een actieve en betrokken partner van Safe Software. Als sponsor van de recente FME User Conference en organisator van de FME World Tour ondersteunen wij de brede FME community.

Ben je nieuw met FME? Dan heb je vast nog heel veel vragen. Bijvoorbeeld over de verschillende mogelijkheden van FME Desktop, Server en Cloud of de minimale systeemvereisten. Wij helpen je graag bij het beantwoorden van deze vragen via ons overzicht van veelgestelde vragen. Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op en wij voorzien je geheel vrijblijvend van het beste advies!

Wat kan er allemaal met FME?

connect

Applicaties Verbinden

Gebruik FME om gegevens van A naar B te converteren of complexe integraties uit te voeren. Zonder dat je hoeft te programmeren!

Lees meer


transform

Data Transformeren

FME is het Zwitserse zakmes waarmee je stijl, structuur en inhoud van jouw data transformeert.

Lees meer


automate

Processen Automatiseren

De wereld draait 24/7 en je data ook! Automatiseer je data-verwerkende taken met workflows in FME Server.

Lees meer

Wil je zelf aan de slag met FME maar nog niet direct een licentie aanschaffen? Try before you buy! Vraag een trial-licentie aan voor een gratis proefperiode.

De voordelen van FME licenties van Tensing

  • Support van het team met grootste aantal FME Certified Professionals van Nederland
  • Uitnodigingen voor exclusieve FME events
  • Altijd up-to-date kennis beschikbaar

Wil je aan de slag met FME maar ontbreekt je de theoretische kennis om echt mooie dingen te bouwen? Weet dat wij bij Tensing ook de officiële FME trainingen van Safe Software aanbieden. Onze FME trainingen zijn echter niet alleen gericht op de nieuwe- of beginnende gebruiker. Ook ervaren FME gebruikers kunnen hun kennis tijdens de sessies weer opfrissen. Zo is er voor de gevorderde gebruikers de FME Desktop Advanced training en de FME Server training om het maximale uit FME te halen.

Hieronder vind je een overzicht van de trainingen die jou verder gaan brengen:

Welke FME diensten biedt Tensing nog meer?

Naast een FME licentie en FME training kan je bij ons ook terecht voor alle mogelijke vormen van dienstverlening op het gebied van FME, van advies en integratie tot persoonlijke coaching door een FME specialist.

Benieuwd wat FME voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een sparringssessie met een van ons experts
Kennishub

Ontdek alle insights in onze Kennishub.

Informatie bij Heijmans snel beschikbaar dankzij slimme GIS oplossingCase Study,Aannemers,Consultancy,Gecentraliseerde data,Mobiele data,Spatial Data Science

Derde dag Tensing Days: Focus op opleveringblog

Tweede dag Tensing Days: Focus op datadata transformatie,data integratie,Inzicht,featured,blog,Geo-ICT

Tensing Days van startTensing,blog

Optimalisatie van de informatieketenUtilities,GIS,ArcGIS,FME,Consultancy,Case Study

Prorail Project NaiadeMobiliteit,FME,Case Study

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op eindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2018 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy