FME Server: automatiseer jouw data integratie processen

Met FME Server benut je de kracht van FME Desktop, maar met als toevoeging dat je data integratie workflows kunt automatiseren en beter beheren. Deze web server-applicatie brengt jouw FME Desktop Workspaces naar het web en stelt iedereen binnen jouw netwerk in staat deze te gebruiken. Houd het team up-to-date met eventuele wijzigingen door geautomatiseerd meldingen naar elke stakeholder te sturen.

FME Server automation

Enkele belangrijke kenmerken en voordelen:

  • Automatiseer taken op basis van gebeurtenissen (events) of geplande acties;
  • Beheer gegevens veilig;
  • Maak gegevens toegankelijker door zelfbediende dataportals te maken of plan gemakkelijk toegankelijke submissies;
  • Werk met gevalideerde, up-to-date data voor goede besluitvorming. 
Met FME Server kun je erop vertrouwen dat jouw data altijd beschikbaar is.

3 redenen om FME Server te kiezen

Tools

Ga voor schaalbaarheid
Met de groei van jouw organisatie en het gebruik van betere systemen, is de kans groot dat je ander soort data gaat genereren en over de breedte meer data vergaart. Dit betekent dat je moet opschalen door meer FME engines toe te voegen aan jouw bestaande licentie, of Dynamic Engines te gebruiken voor de eenmalige projecten die extra verwerkingskracht vereisen.

ChecklistData veiligheid 
Naast data van hoge kwaliteit wil je dat jouw gegevens veilig zijn. Met de architectuur van FME Server is de veiligheid van jouw gegevens gegarandeerd. Deze robuuste architectuur met ingebouwde component- en vertaalfunctionaliteit is ontworpen om eventuele problemen die op jouw pad komen te herstellen.

Cloud-1FME - altijd en overal
Wil je FME Server meenemen in de cloud? Geen probleem! Migreer eenvoudig workflows van on-premise naar FME Cloud. Dezelfde functionaliteit, maar dan zonder zorgen omtrent  hardwarevereisten.

Bestel jouw FME Server Licentie

Als je FME via Tensing aanschaft, profiteer je van een permanente licentie. Onderstaande prijzen zijn voor een eenmalige aankoop. Daarnaast zorgen wij voor onderhoud in het eerste jaar na aankoop.

Let wel: om Server- en Cloud-omgevingen te activeren, heb je minimaal één Desktop-licentie nodig om jouw werkruimten te ontwikkelen. 

FME Server Prijsmodel

FME Server (permanente licentie incl. een eerste engine) € 12.500 
Extra Engines (optioneel - prijs per engine) € 5.500

Koop FME Server

Probeer FME vrijblijvend uit!

Wil je vrijblijvend kennismaken met het FME platform zonder te betalen voor de software? Start dan de FME proefperiode! Na 30 dagen loopt de trial vanzelf af, zonder verdere verplichtingen.