Ivo de Liefde | Esri Certified Professional
GIS Consultant

Ivo de Liefde | Esri Certified Professional

Mijn naam is Ivo de Liefde (1990) en ik ben in september 2016 ingestroomd bij Tensing via het Young Professional Programma. In dit programma worden young professionals naast het doen van leuke opdrachten, ook nog verder opgeleid en gecertificeerd.

Opleiding

In 2009 ben ik begonnen aan de bachelor Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht. Hier heb ik naast veel geografische kennis ook mijn eerste ervaringen opgedaan met geografische informatiesystemen. Ik zag hoe krachtig het gebruik van geografische data is om de wereld om je heen beter begrijpen. In de master Geomatics aan de TU Delft heb ik me daarom verder gespecialiseerd in het verzamelen en analyseren van geodata.

Muziek

In een familie waar veel (klassieke) muziek werd gemaakt ben ik al vroeg met de piano in aanraking gekomen. Chopin is een van mijn favoriete componisten geworden, vanwege zijn prachtige melodieën. Naast zelf spelen kan ik ook erg genieten van een goed concert.

Tensing

Wat mij aanspreekt in Tensing is dat het een organisatie is die draait om kennisprofessionals. Hierdoor is er veel ruimte om je steeds verder te ontwikkelen en zo voorop te blijven lopen in nieuwe ontwikkelingen. Verder is er ook een hele fijne, open sfeer binnen Tensing.