De week in FME: Azure Active Directory in FME Server

Martin Koch

FME Certified Professional | FME Server Certified Professional

In 'De week in FME' neemt onze FME-specialist Martin Koch je mee in de wereld van FME, het data integratie platform (ETL) van Safe Software.

Organisaties krijgen steeds vaker te maken met verschillende soorten cybercriminaliteit. Daardoor is het van groot belang dat iedereen binnen een organisatie op een veilige manier kan inloggen.

Binnen FME Server is het sinds kort mogelijk om gebruik te maken van Azure Active Directory. Met Azure Active Directory kan iedereen binnen je organisatie op een veilige manier inloggen. Daarnaast is het ook om medewerkers verschillende toegangsrechten en rollen te geven.

In deze video legt Martin stap voor stap uit hoe je Azure Active Directory gebruikt binnen FME Server.

FME met Martin - Azure AD op FME Server

 

Documentatie links:

FME

Wil je weten hoe FME jouw organisatie kan helpen data te transformeren en dataprocessen te automatiseren?  Neem dan contact met ons op

FME-wit-NL

TAGS: FME, fme server, Azure

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy