Esri Connect 2024: ons programma

Tensing

Esri lanceert dit jaar een nieuw event: Esri Connect. Van 23 - 25 april in het Beatrixgebouw in Utrecht worden tijdens dit event de techniek (GIS) en businessvraagstukken dichter bij elkaar gebracht. Naast Esri Gold Partner, zijn wij ook trotse sponsor van de Esri Connect. Tensing helpt organisaties het maximale uit hun (geografische) data te halen. En tijdens de Esri Connect vertellen we je hier graag meer over. Bezoek onze premium stand (standnummer 6), neem deel tijdens onze presentaties en let's connect! In dit artikel vertellen we je graag wat je tijdens onze presentaties kunt verwachten.

MINI THEATER: 3D-MODEL VOOR MULTIDISCIPLINAIRE INFORMATIEVOORZIENING 

Verken een nieuwe dimensie van multidisciplinaire informatievoorziening tijdens deze presentatie over het 3D-stadsmodel van Gemeente 's-Hertogenbosch. Ontdek hoe ArcGIS-technologie verschillende disciplines verbindt, van architectuur tot het beheer van de openbare ruimte en ondergrondse infrastructuur, en zo efficiënte samenwerking mogelijk maakt. 

Gepresenteerd door: Vince Doelman  

VinceDoelman

VERBETERING GEODATA RUIMTE APP DOOR ARCGIS PRO-MIGRATIE 

Elk jaar vertrouwen meer dan 100.000 gebruikers op de onlinediensten van Rijkswaterstaat, zoals het Nationaal Wegenbestand, die worden geleverd via de applicatie Geodata Ruimte. Een team van experts van Rijkswaterstaat en Tensing heeft dit systeem succesvol gemigreerd naar ArcGIS Pro. Tijdens deze presentatie gaan we in op het gebruik van door de geodataruimte gepubliceerde data. Zo worden de stappen uitgelegd die zijn genomen om het volledige proces van data tot publicatie van zowel de webservices als de ArcGIS Pro projectbestanden te automatiseren met behulp van ArcPy.   

Gepresenteerd door: Frans Spruijt (Rijkswaterstaat) en Mahi Ramezani (Tensing). 

MahiRamezani

BLAUW LABEL: PRIORITEREN IN HET WATERSYSTEEM VAN AGV  

Elke organisatie streeft naar een datagedreven aanpak. Blauw Label maar dit mogelijk voor Waterschap Amstel, Gooi en Vecht. In een samenwerking tussen AGV en Tensing wordt voor elk deelgebied een Blauw Label ontwikkeld, waarmee het functioneren van het watersysteem nauwlettend wordt gevolgd. Dit label geeft inzicht in de knelpunten binnen het beheergebied en vormt een leidraad bij het prioriteren van projecten.  

Gepresenteerd door: Jacco Kroon (Waternet) en Cas Thoonsen (Tensing)  

CasThoonsen

KENNIS VAN DE TECHNIEK 

Tensing geeft de 2 van de 3 presentaties op Esri Connect samen met onze klanten. Wij versterken graag teams van onze klanten met onze experts die kennis hebben van GIS. Ben je benieuwd naar ons werk bij klanten? Bekijk hier onze cases met diverse projecten.

We zien je op de Esri Connect 2024! 

TAGS: ESRI, 3d model

Meer weten over dit onderwerp?

Plan dan direct een vrijblijvende afspraak met onze specialist!