Esri benoemt Tensing tot Release Ready Speciality Partner

Dave Laurier

Managing Director

Met trots delen wij het nieuws dat Esri onze inspanningen tot nauwe samenwerking, alle kennisslagen en constante verdieping in Esri's innovaties heeft beloond met het predicaat ‘Release Ready Specialty Business Partner’. Deze titel geldt als erkenning voor partners die zich inzetten om de snel groeiende mogelijkheden van de Esri technologie bij te benen en dit kennisniveau te vertalen naar innovatieve dienstverlening richting klanten.

Tensing is een organisatie die zich constant inzet voor het leveren van digitaal vakmanschap op het allerhoogste niveau. Het feit dat Esri dit op deze wijze onderschrijft betekent dan ook veel voor ons.

Tensing als Esri Partner

Esri Release Ready

De nauwe samenwerking van Tensing met Esri Inc. en Esri Nederland is er één die inmiddels meer dan een decennium loopt. In feite heeft de uitstekende relatie met Esri Nederland een belangrijke plaats in de ontwikkeling van het Tensing team en haar diensten.

"Wij zijn blij met de innovatie kracht achter het ArcGIS Platform en wij ontwikkelden er onze diensten omheen. Release Ready Specialty partners behoren tot de voorhoede, tot de early adopters binnen het Esri ecosysteem en daar voelen wij ons thuis", aldus Dave Laurier, Managing Director van Tensing.

Het belang van de Release Ready Speciality

Sinds Tensing de status Esri Gold Partner heeft verworven, heeft het team niet bepaald stilgezeten. Er is hard gewerkt om ook de ArcGIS Online specialiteit te verkrijgen en daarnaast een Marketplace-provider te worden. Ook dit is gelukt. Parallel hieraan groeide Tensing uit tot een vooraanstaande leverancier van geo-informatie diensten. Hiermee hebben we de lat hoog gelegd en zijn ook de verwachtingen van onze klanten gegroeid, maar die uitdaging gaan we zeker niet uit de weg. Al deze zaken maken het zowel voor ons als onze klanten zo belangrijk om ook nog beloond te worden met de Release Ready Specialty status.

"De Release Ready Speciality laat zien dat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen van Esri en dat willen blijven. Maar nog belangrijker is dat we al deze kennis en expertise iedere dag weer kunnen inzetten voor de klant ", aldus Thom Leeffers, Tensing's Geospatial Architect.

Wij zullen onverminderd doorgaan met het leveren van hoogwaardige GIS expertise door ons continu te blijven verdiepen in de innovatieve technologieën van Esri. Dit betekent dat we zullen blijven investeren in onze kennis van het ArcGIS-platform door middel van educatie, innovatiesprints en de samenwerking met Esri tijdens evenementen.

Interesse in support van Tensing?

Wil jij ook profiteren van de nieuwste technologie binnen het Esri's ArcGIS-platform en het hoge kennisniveau van onze specialisten? Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op en wij zorgen dat je zo snel mogelijk in contact komt met de juiste branche specialist! 

TAGS: ESRI, Nieuws, PARTNER

Meer weten over dit onderwerp?

Plan dan direct een vrijblijvende afspraak met onze specialist!